קאלט בורגר

חומרים:1 ק"ג בשר טחון חצי צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה3 כפות סויה 2-3 שיני שום כתושחצי כפית מלח חצי כפית פלפל מעט כמון1 ביצהאופן ההכנה:בקערה עמוקה שמים את כל החומרים מלבד הביצה.מערבבים לתערובת  אחידה.את הביצה מוסיפים רק בסוף לתערובת.לשים ויוצרים קציצות המבורגר. שמים על המנגל וצולים.culture by lemongrass (קלצ'ר ביי למון גראס), האסייתית הכשרה, אבן גבירול תל אביב

חומרים:
1 ק"ג בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
3 כפות סויה
2-3 שיני שום כתוש
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
מעט כמון
1 ביצה

אופן ההכנה:
בקערה עמוקה שמים את כל החומרים מלבד הביצה.
מערבבים לתערובת  אחידה.
את הביצה מוסיפים רק בסוף לתערובת.
לשים ויוצרים קציצות המבורגר.
שמים על המנגל וצולים.

culture by lemongrass (קלצ'ר ביי למון גראס), האסייתית הכשרה, אבן גבירול תל אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר