המבורגר אגאדיר

ל- 4 מנות החומרים:1 ק"ג אונטר ריב (נתח בשר הנמצא בין הצוואר לאנטריקוט), טחון בטחינה גסה 1 בצל בינוני פרוס דק שמן זית1 כפית מלח גס1/2 כפית פלפל שחורמעט שמן לטיגוןלהגשה:4 לחמניות המבורגר3 עלי חסה שטופים, פרוסים ומיובשיםעגבניה פרוסהמלפפון כבוש איכותי, פרוס באלכסוןבצל סגול פרוס לטבעות דקותאופן ההכנה:מחממים שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל למשך 2 דקות.מעבירים את הבצל המטוגן במסננת כדי להיפטר משומן מיותר, ומצננים בטמפ' החדר.מערבבים את כל החומרים (בשר טחון, בצל ותבלינים) ומעבדים בידיים במשך מספר דקות עד ליצירת תערובת אחידה.מחלקים ל-4 את כמות הבשר ומעצבים ארבעה המבורגרים.מחממים מחבת כבדה, מוסיפים מעט מאד שמן, מטגנים את ההמבורגרים כדקה בכל צד.מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים (או ממשיכים לטגן במחבת על להבה נמוכה יותר) עד לדרגת צלייה רצויה.חוצים את הלחמניות, מניחים את ההמבורגר על בסיס הלחמניה. על החצי השני מניחים רצועות דקיקות של חסה, 2 פרוסות עגבניה, 2 פרוסות של מלפפון חמוץ, 2 טבעות בצל ומגישים.תוספות לגיוון:ביצת עין עם רצועות בייקון מטוגנות, גבינת אמנטל, פטריות צלויות, בצל מטוגן, גוואקמולי

ל- 4 מנות

החומרים:
1 ק"ג אונטר ריב (נתח בשר הנמצא בין הצוואר לאנטריקוט), טחון בטחינה גסה
1 בצל בינוני פרוס דק
שמן זית
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור
מעט שמן לטיגון

להגשה:
4 לחמניות המבורגר
3 עלי חסה שטופים, פרוסים ומיובשים
עגבניה פרוסה
מלפפון כבוש איכותי, פרוס באלכסון
בצל סגול פרוס לטבעות דקות

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל למשך 2 דקות.
מעבירים את הבצל המטוגן במסננת כדי להיפטר משומן מיותר, ומצננים בטמפ' החדר.
מערבבים את כל החומרים (בשר טחון, בצל ותבלינים) ומעבדים בידיים במשך מספר דקות עד ליצירת תערובת אחידה.
מחלקים ל-4 את כמות הבשר ומעצבים ארבעה המבורגרים.
מחממים מחבת כבדה, מוסיפים מעט מאד שמן, מטגנים את ההמבורגרים כדקה בכל צד.
מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים (או ממשיכים לטגן במחבת על להבה נמוכה יותר) עד לדרגת צלייה רצויה.
חוצים את הלחמניות, מניחים את ההמבורגר על בסיס הלחמניה.
על החצי השני מניחים רצועות דקיקות של חסה, 2 פרוסות עגבניה, 2 פרוסות של מלפפון חמוץ, 2 טבעות בצל ומגישים.

תוספות לגיוון:
ביצת עין עם רצועות בייקון מטוגנות, גבינת אמנטל, פטריות צלויות, בצל מטוגן, גוואקמולי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר