מצרכים:
500 ג"ר בשר אנטריקוט מנוקה משומן וחתוך לרצועות דקות
1 חבילה אטריות אורז רחבות
1 כוס רוטב טריאקי
1 כוס רוטב צילי מתוק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
צרור בצל ירוק חתוך גס
1 חבילה נבטים
6-7 פטריות שמפניון חתוכות לארבע
4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
2 כפות שמן סויה
אופן ההכנה:
מבשלים במים חמים את האטריות למשך כ-10 דקות.
שוטפים במים קרים להפסקת הבישול.
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים קלות את נתחי הבשר.
מוסיפים את השום ומקפיצים.
מעבירים את שאר הירקות מלבד הנבטים והבצל הירוק.
מקפיצים על אש גבוהה כ- 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הטריאקי והציילי המתוק.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מצמצמים מעט ומוסיפים את האטריות, הנבטים והבצל הירוק.
מקפיצים את הכל ביחד ומעבירים לכלי הגשה.
מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן