פאטאי ורצועות אנטריקוט

מצרכים:500 ג"ר בשר אנטריקוט מנוקה משומן וחתוך לרצועות דקות1 חבילה אטריות אורז רחבות 1 כוס רוטב טריאקי1 כוס רוטב צילי מתוק1 פלפל אדום חתוך לרצועות1 פלפל ירוק חתוך לרצועות1 פלפל כתום חתוך לרצועותצרור בצל ירוק חתוך גס1 חבילה נבטים6-7 פטריות שמפניון חתוכות לארבע4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות2 כפות שמן סויהאופן ההכנה:מבשלים במים חמים את האטריות למשך כ-10 דקות.שוטפים במים קרים להפסקת הבישול. מחממים ווק עם שמן ומקפיצים קלות את נתחי הבשר.מוסיפים את השום ומקפיצים.מעבירים את שאר הירקות מלבד הנבטים והבצל הירוק.מקפיצים על אש גבוהה כ- 5 דקות.מוסיפים את רוטב הטריאקי והציילי המתוק.מערבבים ומביאים לרתיחה.מצמצמים מעט ומוסיפים את האטריות, הנבטים והבצל הירוק.מקפיצים את הכל ביחד ומעבירים לכלי הגשה.מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן

מצרכים:
500 ג"ר בשר אנטריקוט מנוקה משומן וחתוך לרצועות דקות
1 חבילה אטריות אורז רחבות
1 כוס רוטב טריאקי
1 כוס רוטב צילי מתוק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
צרור בצל ירוק חתוך גס
1 חבילה נבטים
6-7 פטריות שמפניון חתוכות לארבע
4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
2 כפות שמן סויה

אופן ההכנה:
מבשלים במים חמים את האטריות למשך כ-10 דקות.
שוטפים במים קרים להפסקת הבישול.
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים קלות את נתחי הבשר.
מוסיפים את השום ומקפיצים.
מעבירים את שאר הירקות מלבד הנבטים והבצל הירוק.
מקפיצים על אש גבוהה כ- 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הטריאקי והציילי המתוק.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מצמצמים מעט ומוסיפים את האטריות, הנבטים והבצל הירוק.
מקפיצים את הכל ביחד ומעבירים לכלי הגשה.

מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר