קבבונים ביתיים

מתכון להכנת קבב בבית ל- 20 איש, כ- 40-50 קבבונים קטנים:חומרים:2 ק"ג בשר טחון מעורב, שכולל 1.5 ק"ג בשר בקר משובח לא שמן ו- 0.5 ק"ג בשר טלה שמן מהפלדה.או: 2 ק"ג בשר טלה ללא עצם טחון הכולל כ20% שומן (אופציה הרבה יותר יקרה).2 בצלים קלפים.1/2 צרור כוסברה.1/2 צרור פטרוזילה.2-3 שיני שום.פלפל אנגלי , כמון על פי הטעם.מלח, פלפל שחור על פי הטעם.כ- 100 ג"ר צנובר.אופן ההכנה:מרסקים במעבד מזון את החומרים מלבד הבשר והצנוברים.מוסיפים את העיסה והצנוברים לבשר.מערבבים היטב וקורצים בידיים רטובות קציצות קבב.צולים על הגריל משני הצדדים. להגיש עם טחינה משובחת.כצל'ה בהנהלת אייל כץ, מרכז שרונה, כפר סבא. www.ketzale.co.il

מתכון להכנת קבב בבית ל- 20 איש, כ- 40-50 קבבונים קטנים:

חומרים:
2 ק"ג בשר טחון מעורב, שכולל 1.5 ק"ג בשר בקר משובח לא שמן ו- 0.5 ק"ג בשר טלה שמן מהפלדה.
או: 2 ק"ג בשר טלה ללא עצם טחון הכולל כ20% שומן (אופציה הרבה יותר יקרה).
2 בצלים קלפים.
1/2 צרור כוסברה.
1/2 צרור פטרוזילה.
2-3 שיני שום.
פלפל אנגלי , כמון על פי הטעם.
מלח, פלפל שחור על פי הטעם.
כ- 100 ג"ר צנובר.

אופן ההכנה:
מרסקים במעבד מזון את החומרים מלבד הבשר והצנוברים.
מוסיפים את העיסה והצנוברים לבשר.
מערבבים היטב וקורצים בידיים רטובות קציצות קבב.
צולים על הגריל משני הצדדים. 
להגיש עם טחינה משובחת.

כצל'ה בהנהלת אייל כץ, מרכז שרונה, כפר סבא. www.ketzale.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר