שיפודון שייטל, קרם חומוס ולימון, גרגרי חומוס, פלפלים קלויים, אריסה ועלי פטרוזיליה

חומרים ל- 4 סועדים:400 גרם שייטל חתוך לנתחים פלפל שחור2 כפות שמן זיתמלח גס ומלח רגיל200 גרם גרגרי חומוס מבושליםמיץ מ-1/2 לימון2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות1 בצל ירוק, חתוך לרצועות דקות6 גבעולי פטרוזיליה – רק את העלים1 כף אריסה1 כף כמוןאופן ההכנה:מתבלים את השייטל בפלפל שחור ומעט שמן זית.צורבים על מחבת חמה דקה מכל צד, ומתבלים במלח גס.טוחנים חצי מכמות החומוס המבושל עד לקבלת מרקם גס.מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.שמים בקערה נפרדת את יתרת החומוס, הפלפל האדום הקלוי, הבצל הירוק, הפטרוזיליה, האריסה, הכמון ושמן הזית.מתבלים במיץ לימון ומלח.במרכז הקערה מסדרים את גרגרי החומוס המתובלים.מניחים מעל את שיפוד השייטל הצרוב.

חומרים ל- 4 סועדים:
400 גרם שייטל חתוך לנתחים
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
מלח גס ומלח רגיל
200 גרם גרגרי חומוס מבושלים
מיץ מ-1/2 לימון
2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
1 בצל ירוק, חתוך לרצועות דקות
6 גבעולי פטרוזיליה – רק את העלים
1 כף אריסה
1 כף כמון

אופן ההכנה:
מתבלים את השייטל בפלפל שחור ומעט שמן זית.
צורבים על מחבת חמה דקה מכל צד, ומתבלים במלח גס.
טוחנים חצי מכמות החומוס המבושל עד לקבלת מרקם גס.
מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
שמים בקערה נפרדת את יתרת החומוס, הפלפל האדום הקלוי, הבצל הירוק, הפטרוזיליה, האריסה, הכמון ושמן הזית.
מתבלים במיץ לימון ומלח.
במרכז הקערה מסדרים את גרגרי החומוס המתובלים.
מניחים מעל את שיפוד השייטל הצרוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר