גוש אנטריקוט במרינדה צלוי על הגריל

חומרים:1 גוש אנטירקוטלמרינדה:2 כוסות יין אדום1 כף טימיןשורש גינג'ר קצוץ3 כפות סויה 3 כפות דבשטריאקישמן זית 1 כף צ'ילי גרוס5 שיני שום קצוץכף מלח גסכף פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד.מעסים את נתח האנטריקוט מניחים במקרר לספיגת הטעמים לילה שלם לפני הצלייה.4 שעות לפני ההגשה מכניסים לתנור בטמפרטורה של 150 מעלות. מגישים לצד תפוחי אדמה אפויים וירקות אנטי פסטי.

חומרים:
1 גוש אנטירקוט

למרינדה:
2 כוסות יין אדום
1 כף טימין
שורש גינג'ר קצוץ
3 כפות סויה
3 כפות דבש
טריאקי
שמן זית
1 כף צ'ילי גרוס
5 שיני שום קצוץ
כף מלח גס
כף פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד.
מעסים את נתח האנטריקוט
מניחים במקרר לספיגת הטעמים לילה שלם לפני הצלייה.
4 שעות לפני ההגשה מכניסים לתנור בטמפרטורה של 150 מעלות.
מגישים לצד תפוחי אדמה אפויים וירקות אנטי פסטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר