צ'וריסוס ביתי

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול. מצרכים:1 קילו בשר בקר טחון300 גרם שומן בקר2 כפות מלח1 כף פלפל שחור גרוס2 כפות פפריקה מתוקה2 כפות קוארבו גולד1/2 כפית פלפל שטה1/2 ראש שום קצוץ דק70 מ"ל מי קרח3 מטר מעייםאופן ההכנה:טוחנים את הבשר והשומן במטחנה.מערבבים את כל שאר החומרים עם מי קרח.מוסיפים את הבשר והשומן לתערובת ומערבבים היטב, יש להקפיד על תערובת קרה.מכניסים את התערובת לתוך המעיים.מקפידים שהמעיים יהיו מלאים ודחוסים בתערובת.כאשר המעיים ממולאים, מסובבים היטב כל 15 ס"מ על מנת ליצור מנות אחידות.מניחים במקרר במשך כ5 שעות או במקפיא.ניתן לעשייה בגריל או במחבת .את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול.

מצרכים:
1 קילו בשר בקר טחון
300 גרם שומן בקר
2 כפות מלח
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות קוארבו גולד
1/2 כפית פלפל שטה
1/2 ראש שום קצוץ דק
70 מ"ל מי קרח
3 מטר מעיים

אופן ההכנה:
טוחנים את הבשר והשומן במטחנה.
מערבבים את כל שאר החומרים עם מי קרח.
מוסיפים את הבשר והשומן לתערובת ומערבבים היטב, יש להקפיד על תערובת קרה.
מכניסים את התערובת לתוך המעיים.
מקפידים שהמעיים יהיו מלאים ודחוסים בתערובת.
כאשר המעיים ממולאים, מסובבים היטב כל 15 ס"מ על מנת ליצור מנות אחידות.
מניחים במקרר במשך כ5 שעות או במקפיא.
ניתן לעשייה בגריל או במחבת .
את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר