המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול.
מצרכים:
1 קילו בשר בקר טחון
300 גרם שומן בקר
2 כפות מלח
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות קוארבו גולד
1/2 כפית פלפל שטה
1/2 ראש שום קצוץ דק
70 מ"ל מי קרח
3 מטר מעיים
אופן ההכנה:
טוחנים את הבשר והשומן במטחנה.
מערבבים את כל שאר החומרים עם מי קרח.
מוסיפים את הבשר והשומן לתערובת ומערבבים היטב, יש להקפיד על תערובת קרה.
מכניסים את התערובת לתוך המעיים.
מקפידים שהמעיים יהיו מלאים ודחוסים בתערובת.
כאשר המעיים ממולאים, מסובבים היטב כל 15 ס"מ על מנת ליצור מנות אחידות.
מניחים במקרר במשך כ5 שעות או במקפיא.
ניתן לעשייה בגריל או במחבת .
את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.