שדרת צלעות טלה עטופה בטחינה גולמית עם שומר מקורמל

חומרים:שדרת טלה צרי בעלת עצמות נקיות (1.2 – 1.5 ק"ג)5 שומרים פרוסים ל-4קורט סוכר חום½ כוס שמן זית2 גבעולי רוזמרין קצוץצרור טימין2 כפות חרדל דיז'ון2 כפות טחינה גולמית½ כפית מלח½ כפית פלפל2 לימונים½ בקבוק יין לבןאופן ההכנה:עוטפים את הטלה בתערובת של טחינה גולמית וחדל דיז'ון.מניחים במקרר למשך שעתיים.מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.מניחים את הצלעות על מגש ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, רוזמרין קצוץ וטימין.מכניסים לתנור, ולאחר 5 דקות מורידים את מידת החום ל-180 מעלות, ואופים במשך 20 דקות נוספותמתבלים את השומר במלח, פלפל, סוכר חום וטימין, ומפזרים מעל שמן זית ומעט יין לבן.מכניסים את השומר המתובל לתנור למשך רבע שעה, בטמפרטורה של 180 מעלות.מסדרים על צלחת את השומר לצד שדרת הצלעות ומגישים.קייטרינג פיוז'ן, רח' כצנלסון 97 גבעתיים, טל. 03-6700443

חומרים:
שדרת טלה צרי בעלת עצמות נקיות (1.2 – 1.5 ק"ג)
5 שומרים פרוסים ל-4
קורט סוכר חום
½ כוס שמן זית
2 גבעולי רוזמרין קצוץ
צרור טימין
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות טחינה גולמית
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
2 לימונים
½ בקבוק יין לבן

אופן ההכנה:
עוטפים את הטלה בתערובת של טחינה גולמית וחדל דיז'ון.
מניחים במקרר למשך שעתיים.
מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את הצלעות על מגש ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, רוזמרין קצוץ וטימין.
מכניסים לתנור, ולאחר 5 דקות מורידים את מידת החום ל-180 מעלות, ואופים במשך 20 דקות נוספות
מתבלים את השומר במלח, פלפל, סוכר חום וטימין, ומפזרים מעל שמן זית ומעט יין לבן.
מכניסים את השומר המתובל לתנור למשך רבע שעה, בטמפרטורה של 180 מעלות.
מסדרים על צלחת את השומר לצד שדרת הצלעות ומגישים.

קייטרינג פיוז'ן, רח' כצנלסון 97 גבעתיים, טל. 03-6700443

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר