פילה רו סיני

מצרכים:150 גרם פילה בקר – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיום30 גרם כבד אווז – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיוםאורז מוקפץ: 1 דף אצת נורי 50 גרם אורז מבושל פטריות קצוצות, שעועית קצוצה, גזר קצוץ, אפונה אויסטר צמחי, סויה מתוקה "קנור" ושמן סומסום אופן ההכנה:מקפיצים את כל הירקות בווק.מוסיפים את האורז, סויה מתוקה "קנור", אויסטר צמחי, ושמן סומסום לפי הטעם. לקימצ'י: פלפל צבעים וגזר: פורסים פרוסות דקות לתחמיץ.שמים חומץ 5%, 100 מ"ל ו-70 גרם סוכר.מביאים לרתיחה ויוצקים על הירקות. לרוטב:סויה "קנור"קטשופ "הלמנס" פלפל שחור בצל לבן שום אויסטר צמחי סוכר חום מחמאה אופן ההכנה:מרככים את הבצל באידוי ולשים אותו.מוסיפים את שאר המרכיבים לאיזון טעמים.שף אביעד בן שבת ממסעדת הפאסיפיק, והשף מוטי תורגמן – קראון פלזה תל אביב, הם זוכי תחרות השפים של רשת מלונות קראון פלזה ישראל, בשיתוף פעולה עם יוניליוור פודסולושיינס ישראל

מצרכים:
150 גרם פילה בקר – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיום
30 גרם כבד אווז – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיום

אורז מוקפץ:
1 דף אצת נורי
50 גרם אורז מבושל
פטריות קצוצות, שעועית קצוצה, גזר קצוץ, אפונה
אויסטר צמחי, סויה מתוקה "קנור" ושמן סומסום

אופן ההכנה:
מקפיצים את כל הירקות בווק.
מוסיפים את האורז, סויה מתוקה "קנור", אויסטר צמחי, ושמן סומסום לפי הטעם.

לקימצ'י:
פלפל צבעים וגזר:
פורסים פרוסות דקות לתחמיץ.
שמים חומץ 5%, 100 מ"ל ו-70 גרם סוכר.
מביאים לרתיחה ויוצקים על הירקות.

לרוטב:
סויה "קנור"
קטשופ "הלמנס"
פלפל שחור
בצל לבן
שום
אויסטר צמחי
סוכר חום
מחמאה

אופן ההכנה:
מרככים את הבצל באידוי ולשים אותו.
מוסיפים את שאר המרכיבים לאיזון טעמים.

שף אביעד בן שבת ממסעדת הפאסיפיק, והשף מוטי תורגמן – קראון פלזה תל אביב, הם זוכי תחרות השפים של רשת מלונות קראון פלזה ישראל, בשיתוף פעולה עם יוניליוור פודסולושיינס ישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר