פילה בקר צלוי עם פטריות יער מוקפצות

חומרים לפילה [4 מנות]:4 נתחי פילה בקר במשקל 200 גרם כל אחד.1 שן שום קצוצה2 גבעולי תימין קצוצים4 כפות שמן זיתמלח ופלפל שחור גרוס טריחומרים למילוי:3 פטריות פורטובלו חתוכות לרצועות6 פטריות ירדן חתוכות לרצועות6 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות½ בצל קלוף וחתוך לרצועות דקות4 כפות שמן זית100 גרם עלי תרד צעירים שטופיםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:הכנה הפילה: מתבלים את נתחי הפילה במלח, פלפל, תימין, שום ושמן זית. צולים במחבת פסים במשך כ-3 דקות מכל צד.מוציאים ומניחים במגש אפייה. מחממים תנור ל- 180 מעלות. מכניסים את הפילה לצלייה של 10 דקות – זכרו כי המידה המומלצת בפילה בקר היא מדיום, לא יותר.הכנת הפטריות: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל והשום. מוסיפים את עלי התרד ושאר הפטריות. מקפיצים במשך 5-4 דקות נוספות – עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב. מסירים מהאש ומגישים עם נתח פילה הבקר. Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל.03-5219300 צילום דן פרץ

חומרים לפילה [4 מנות]:
4 נתחי פילה בקר במשקל 200 גרם כל אחד.
1 שן שום קצוצה
2 גבעולי תימין קצוצים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

חומרים למילוי:
3 פטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
6 פטריות ירדן חתוכות לרצועות
6 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
½ בצל קלוף וחתוך לרצועות דקות
4 כפות שמן זית
100 גרם עלי תרד צעירים שטופים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
הכנה הפילה:
מתבלים את נתחי הפילה במלח, פלפל, תימין, שום ושמן זית.
צולים במחבת פסים במשך כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים במגש אפייה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מכניסים את הפילה לצלייה של 10 דקות – זכרו כי המידה המומלצת בפילה בקר היא מדיום, לא יותר.

הכנת הפטריות:
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל והשום.
מוסיפים את עלי התרד ושאר הפטריות.
מקפיצים במשך 5-4 דקות נוספות – עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב.
מסירים מהאש ומגישים עם נתח פילה הבקר.

Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל.03-5219300

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר