נזיד אוסובוקו עגל עם חיטה, שומים וקורט קינמון

מצרכים ל- 6 מנות: 6 יח' אוסובוקו של "אדום אדום" 6 כפות שמן צמחי מלח ופלפל גרוספפריקה מתוקה קמח לבן 2 ראשי כרישה חתוכה לקוביות בינוניות כ -300 גר' 2 ראשי שום שלמים חצויים 1.3 ליטר מיםכפית מלח ½ כפית פלפל שחור 4 כפות חומץ בלזמי2.5 כפות סוכר חום700 גר חיטה 4 ענפי טימין קורט קינמון אופן ההכנה:מערבבים את הקמח והתבלינים ומקמחים היטב את נתחי האוסובוקו. מחממים במחבת את השמן ומטגנים היטב את האוסובוקו משני צידיו.מניחים בצד את האוסובוקו.מטגנים בסיר את הכרישה, מוסיפים את השום החצוי הטימין והחיטה.מתבלים במלח, פלפל וסוכר חום, וקורט קינמון.מוסיפים את הבלסמי ואת המים ומחזירים לסיר את האוסובוקו.מביאים לרתיחה.מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי על להבה נמוכה בסיר מכוסה.משלימים טעמים.בוזקים מעט קינמון בהוצאת המנה.התבשיל צריך להיות מעט נוזלי כמו מרק קטניות סמיך.

מצרכים ל- 6 מנות:
6 יח' אוסובוקו של "אדום אדום"
6 כפות שמן צמחי
מלח ופלפל גרוס
פפריקה מתוקה
קמח לבן
2 ראשי כרישה חתוכה לקוביות בינוניות כ -300 גר'
2 ראשי שום שלמים חצויים
1.3 ליטר מים
כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
4 כפות חומץ בלזמי
2.5 כפות סוכר חום
700 גר חיטה
4 ענפי טימין
קורט קינמון

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח והתבלינים ומקמחים היטב את נתחי האוסובוקו.
מחממים במחבת את השמן ומטגנים היטב את האוסובוקו משני צידיו.
מניחים בצד את האוסובוקו.
מטגנים בסיר את הכרישה, מוסיפים את השום החצוי הטימין והחיטה.
מתבלים במלח, פלפל וסוכר חום, וקורט קינמון.
מוסיפים את הבלסמי ואת המים ומחזירים לסיר את האוסובוקו.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי על להבה נמוכה בסיר מכוסה.
משלימים טעמים.
בוזקים מעט קינמון בהוצאת המנה.
התבשיל צריך להיות מעט נוזלי כמו מרק קטניות סמיך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר