נזיד שלושה בשרים ושלושה בצלים

נזיד עשיר אשר מעלה בדרגה את מרק הבצל העממי . נזיד שהוא ארוחה, מוגש על ברוסקטה קלויה

נזיד עשיר אשר מעלה בדרגה את מרק הבצל העממי . נזיד שהוא ארוחה, מוגש על ברוסקטה קלויה.

מצרכים ל- 6 מנות:
1/2ק"ג צ'אך של "אדום אדום" חתוך לקוביות קטנות
4 יח' עצמות מח של עגל
½ ק"ג כתף טלה ללא עצמות חתוך לקוביות קטנות
5 כפות שמן צמחי
מלח ופלפל גרוס
1.2 ק"ג בצל לבן גדול חתוך לרצועות
8 שיני שום שלמות
350 גר כ- 2 ראשי כרישה
250 גר בצלי שלוט שלמים קלופים
4 ענפי טימין טימין
כפית זרעי כוסברה
4 כפות קמח
6 פרוסות עבות של לחם לבן משוחות שמן זית וצרובות בגריל או אפויות בגריל

לעיטור:
בצל ירוק

אופן ההכנה:
מניחים בסיר את הטלה ואת הבשרים, מוסיפים כפית מלח, 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה עדינה.
מכפים מקצף ומנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים להזהבה את כל סוגי הבצלים.
מתבלים במלח, פלפל, זרעוני כוסברה וטימין.
מוסיפים לסיר  את 4 כפות הקמח.
משחימים היטב במחבת יבשה או בתנור גריל ומוסיפים לסיר.
ממשיכים לבשל עוד כשעה ומוסיפים מים לפי הנדרש.
את פרוסות הברוסקטה מושחים בשמן זית ומעט שום.
קולים על מחבת פסים בגריל או בתנור חם.
מניחים את הברוסקטה הקלויה בתחתית צלחת מרק עמוקה.
יוצקים מעל את המרק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר