מפרום טריפוליטאי מסורתי

מרכיבים500 גרם בשר טחון 6 ביצים 3 בצלים 4 תפוחי אדמה צרור פטרוזיליה 1 גזר שליש כוס פרורי לחם חצי כוס קמח 3 כפיות רסק עגבניות חצי כפית סוכר שמן זית מלח, פלפל ופפריקה חריפההוראות הכנה1. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפו"א לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות. משרים כ – 10 דקות במי מלח ושוטפים. 2. קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה בבלנדר ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו – 2 כפות מים ומערבבים. 3. ממלאים את פרוסות תפו"א בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים. 4. טובלים את תפו"א בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים. 5. קוצצים את הבצל, תפו"א והגזר, ומטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות של רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה. 6. מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות

מרכיבים
500 גרם בשר טחון
6 ביצים
3 בצלים
4 תפוחי אדמה
צרור פטרוזיליה
1 גזר
שליש כוס פרורי לחם
חצי כוס קמח
3 כפיות רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
שמן זית
מלח, פלפל ופפריקה חריפה

הוראות הכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפו"א לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות. משרים כ – 10 דקות במי מלח ושוטפים.

2. קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה בבלנדר ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו – 2 כפות מים ומערבבים.

3. ממלאים את פרוסות תפו"א בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים.

4. טובלים את תפו"א בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.

5. קוצצים את הבצל, תפו"א והגזר, ומטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות של רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.

6. מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר