אווזית עגל בצלייה איטית על תפוחי אדמה קטנטנים

מצרכים: נתח אווזית עגל במשקל 1.2 ק"ג למשרה/מרינדה:3 כפות חרדל דיז'ון חלק או גרגרים 3 כפות דבש 1/2 כוס שמן זית 3 ענפיט טימין 3 שיני שום פרוסותמלח פלפל גרוס 1/3 כוס יין אדום 3 כפות רוטב בר בי קיו1 ק"ג תפוחי אדמה צעירים 2 בצלים אדומים קלופים חתוכים ל- 6 ראש שום חצוי 4 כפות שמן זית ענף רוזמרין מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי המשרה.מושחים את הנתח במשרה.מתבלים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר עמוק.מניחים מעל את הנתח המתובל.מכסים במכסה אטום.צולים 4 – 5 שעות בתנור מחומם ל- 155 מעלות. בודקים את רכותו של הבשר, ואם לא נימוח ממשיכים בצלייה איטית.הגשה:מניחים בצלחת הגשה את תפוחי האדמה ולצידם את הנתח. פורסים ליד השולחן.צילום דניאל לילה

מצרכים:
נתח אווזית עגל במשקל 1.2 ק"ג

למשרה/מרינדה:
3 כפות חרדל דיז'ון חלק או גרגרים
3 כפות דבש
1/2 כוס שמן זית
3 ענפיט טימין
3 שיני שום פרוסות
מלח פלפל גרוס
1/3 כוס יין אדום 
3 כפות רוטב בר בי קיו

1 ק"ג תפוחי אדמה צעירים
2 בצלים אדומים קלופים חתוכים ל- 6
ראש שום חצוי
4 כפות שמן זית
ענף רוזמרין
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה.
מושחים את הנתח במשרה.
מתבלים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר עמוק.
מניחים מעל את הנתח המתובל.
מכסים במכסה אטום.
צולים 4 – 5 שעות בתנור מחומם ל- 155 מעלות.
בודקים את רכותו של הבשר, ואם לא נימוח ממשיכים בצלייה איטית.

הגשה:
מניחים בצלחת הגשה את תפוחי האדמה ולצידם את הנתח.
פורסים ליד השולחן.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר