חומרים ל- 20 יחידות:
1 ק”ג בשר אנטריקוט טחון גס
300 גר’ בשר עוף טחון גס
3 בצלים קצוצים דק
100 גר' צנובר
כפית מחוקה מלח
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
זר קטן פטרוזיליה וזר קטן עלי נענע קצוצים
(אפשר להוסיף גם כפית סודה לשתייה)
אופן ההכנה:
לערבב את שני סוגי הבשרים לכדי עיסה אחת.
לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיפו למסת הבשר.
להוסיף את יתרת החומרים ולערבב תוך לישה ידנית.
לצור קציצות מוארכות באורך 6 ס”מ וקוטר 2 ס”מ .
לצלות על האש.
קואופ שופ – הסופרמרקט שלנו, הרשת הקמעונאית השלישית בגודלה בשכונות בישראל, מונה 49 סניפים ברחבי הארץ.