מצרכים:
תערובת קבב (אפשר של חינאוי)
צנוברים
טחינה
פרוסות עגבניות טריות
אופן ההכנה:
משטחים את התערובת לגובה 2 ס"מ בכלי עמיד לחום (פיירקס או תבנית חד פעמית).
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-°180 למשך 10 דקות (שייעשה באופן חלקי).
מוציאים את התבנית מהתנור.
מוסיפים לפי הסדר: צנוברים (לא קלויים), טחינה עשויה (לא גולמית) בכמות שתכסה את כל התערובת בנדיבות.
מעל הטחינה מניחים פרוסות עגבניות שיכסו את כל המשטח.
מכניסים שנית לתנור בחום °180 למשך 10 דקות נוספות.
כל הטעמים יחד יוצרים חגיגה בפה.
סניפי חינאוי בוצ'ר שופ
הרצליה פיתוח – החושלים 6. טל' 09-8822660
ת"א – קרליבך 25. טל' 03-6240458
יפו – קדם 58. טל' 03-6822074