טלה בגלימה

חומרים:קילו בשר טחון מס' 2 טחון דק200 גר' שומן כבש טחון דק3 בצלים קצוצים דקתאנים מיובשות למילויברנדי50 גרם צנוברים קלוייםצרור כוסברה קצוצהמלח ופלפל שחור גרוסהכנה: מערבבים יחדיו את כל חומרי המילוי לקבלת מרקם אחיד. משרים תאנים מיובשות כשעה במים פושרים ומעט ברנדי.חורצים כיס בתחתית התאנה וממלאים במילוי. צולים בתנור משולב שחומם לחום 150 מעלות כ- 15 דקות.

חומרים:
קילו בשר טחון מס' 2 טחון דק
200 גר' שומן כבש טחון דק
3 בצלים קצוצים דק
תאנים מיובשות למילוי
ברנדי
50 גרם צנוברים קלויים
צרור כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:
מערבבים יחדיו את כל חומרי המילוי לקבלת מרקם אחיד.
משרים תאנים מיובשות כשעה במים פושרים ומעט ברנדי.
חורצים כיס בתחתית התאנה וממלאים במילוי.
צולים בתנור משולב שחומם לחום 150 מעלות כ- 15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר