תבשיל עגל חלב, פיטריות שמפיניון בקארי וחלב קוקוס

חומרים (4 סועדים):1 פחית חלב קוקוס800 גרם בשר כתף עגל חתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ1 ראש בצל חתוך לקוביות גדולות.2 שני שום פרוסות2 מארזי פטריות שמפיניון קטנות חצויות1 גזר קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות1 ראש סלרי קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות 8 כפות שמן קנולהמלח ופלפל לפי הטעםכפית קאריאופן הכנת התבשיל:מחממים סיר בעל תחתית עבה ומוסיפים שמןכשהשמן חם מוסיפים את הבשר ומטגנים עד אשר הבשר הופך זהוב ויפה.מוציאים ומניחים בצדבאותו שמן מתחילים לטגן את הבצל, שום, גזר, סלרי ופטריות. כאשר הירקות והפטריות משחימים מוסיפים 2 כוסות מים ופחית חלב קוקוס אל הסיר.מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וקארי.מבשלים כשעה על אש בינונית או עד שהבשר מתרכך.טועמים ומשלימים תיבול אם חסר ומגישים.פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב – הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300צילום ארן חן

חומרים (4 סועדים):
1 פחית חלב קוקוס
800 גרם בשר כתף עגל חתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ
1 ראש בצל חתוך לקוביות גדולות.
2 שני שום פרוסות
2 מארזי פטריות שמפיניון קטנות חצויות
1 גזר קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ראש סלרי קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית קארי

אופן הכנת התבשיל:
מחממים סיר בעל תחתית עבה ומוסיפים שמן
כשהשמן חם מוסיפים את הבשר ומטגנים עד אשר הבשר הופך זהוב ויפה.
מוציאים ומניחים בצד
באותו שמן מתחילים לטגן את הבצל, שום, גזר, סלרי ופטריות.
כאשר הירקות והפטריות משחימים מוסיפים 2 כוסות מים ופחית חלב קוקוס אל הסיר.
מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וקארי.
מבשלים כשעה על אש בינונית או עד שהבשר מתרכך.
טועמים ומשלימים תיבול אם חסר ומגישים.

פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב – הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300

צילום ארן חן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר