קציצות בקר עם מיונז

במתכון זה המיונז יוצר את החיבור והקשירה בין כל מרכיבי המסה, מחליף את השימוש בביצים, ויוצר מרקם עשיר ועסיסי שנישמר לאורך זמן גם בשימוש בבשר בקר רזה.חומרים עבור 4-5 מנות:1 ק"ג בקר רזה טחון2 כפות מיונז הלמנס20 גר' פטרוזיליה קצוצה1 בצל קצוץ מטוגן1 כפות פרורי לחם½ כפית אבקת אפייהמלח, פלפל שחור, אגוז מוסקטאופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל החומרים למסה אחידה.יוצרים קציצות בידיים רטובות ומסדרים בתבניות משומנות לצלייה בתנור.ניתן גם לטגן על מחבת או לצלות על מחבת פסים עם מעט שמן.לחילופין, ניתן להשלים את בישול הקציצות ברוטב.

במתכון זה המיונז יוצר את החיבור והקשירה בין כל מרכיבי המסה, מחליף את השימוש בביצים, ויוצר מרקם עשיר ועסיסי שנישמר לאורך זמן גם בשימוש בבשר בקר רזה.

חומרים עבור 4-5 מנות:
1 ק"ג בקר רזה טחון
2 כפות מיונז הלמנס
20 גר' פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ מטוגן
1 כפות פרורי לחם
½ כפית אבקת אפייה
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים למסה אחידה.
יוצרים קציצות בידיים רטובות ומסדרים בתבניות משומנות לצלייה בתנור.
ניתן גם לטגן על מחבת או לצלות על מחבת פסים עם מעט שמן.
לחילופין, ניתן להשלים את בישול הקציצות ברוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר