אומצות אנטרקוט טרי עבות, בציפוי חרדל דיז'ון פיצוחים וגרגירי פלפל אדום

מצרכים ל- 2 אומצות:2 אומצות אנטרקוט טרי "אדום אדום"עובי 7 ס"מ (500 עד 600 גר' ליחידה) טימין מלח ים ופלפל גרוס שמן צמחי לציפוי:90 גר' חרדל דיז'ון חלק 100 גר' גרעיני חמניה 80 גר' גרעיני דלעת כף כוסברה יבשה כף גרגירי פלפל אדום שלם ענף רוזמרין מופרד לעלים מלח פלפל גרוס אופן ההכנה:את נתחי האנטרקוט מפלפלים וממליחים היטב ומתבלים בטימין.במחבת רחבה וחמה צורבים את הנתח מכל צדדיו ומקררים היטב . מניחים על תבנית אפייה נמוכה מרופדת בניר אפייה.מושחים את חלקה העליון של כל אומצה בחרדל דיז'ון, ומעל מפזרים את תערובת הגרעינים.מהדקים היטב לנתח.אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות כ- 8-6 דקות למידיום – רצוי קצת פחות, למידיום רייר. מוציאים ומשאירים לנוח מספר דקות, ורק אז פורסים ומגישים.טיפים:ניתן להכין מראש את הנתחים עטופים בתערובת הגרעינים ולאפות ממש ברגע האחרון.מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה.

מצרכים ל- 2 אומצות:
2 אומצות אנטרקוט טרי "אדום אדום"
עובי 7 ס"מ (500 עד 600 גר' ליחידה)
טימין
מלח ים ופלפל גרוס
שמן צמחי

לציפוי:
90 גר' חרדל דיז'ון חלק
100 גר' גרעיני חמניה
80 גר' גרעיני דלעת
כף כוסברה יבשה
כף גרגירי פלפל אדום שלם
ענף רוזמרין מופרד לעלים
מלח פלפל גרוס

אופן ההכנה:
את נתחי האנטרקוט מפלפלים וממליחים היטב ומתבלים בטימין.
במחבת רחבה וחמה צורבים את הנתח מכל צדדיו ומקררים היטב .
מניחים על תבנית אפייה נמוכה מרופדת בניר אפייה.
מושחים את חלקה העליון של כל אומצה בחרדל דיז'ון, ומעל מפזרים את תערובת הגרעינים.
מהדקים היטב לנתח.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות כ- 8-6 דקות למידיום – רצוי קצת פחות, למידיום רייר.
מוציאים ומשאירים לנוח מספר דקות, ורק אז פורסים ומגישים.

טיפים:
ניתן להכין מראש את הנתחים עטופים בתערובת הגרעינים ולאפות ממש ברגע האחרון.
מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר