צלי בקר וירקות

מצרכים להכנת נתח צלי הבקר :1 נתח צלי כתף עגל טרי 'אדום- אדום' נקי משומן וגידיםרוזמרין מלח גספלפל שחור גרוס ראש שום שלם חתוך לרוחבושמן זיתלירקות הצלויים:2 בצל סגול חתוך לרבעים5 שומרים חתוכים לרבעים2 לימונים חתוכים לפרוסותשמן זיתמלח גס1/4 כוס סילאןאופן הכנת צלי הבקר:לחמם תנור ל- 120 מעלות.לקחת את נתח צלי הכתף, למרוח במעט שמן זית, לתבל במלח ופלפל שחור ומעט רוזמרין.להניח על נייר אפיה, לשים לצדו את השום ולגלגל את הנייר כך שיהיה סגור לחלוטין.את הגליל שיצרנו להניח בתוך נייר אלומיניום ולגלגל אותו כמו סוכריה, כך שהוא אטום מכל הכיוונים.להכניס את הצלי לתנור למשך 6 שעות.לכבות את התנור ולתת לצלי להתקרר בתוכו.אופן הכנת הירקות:לערבב בקערה את כל המרכיבים, להניח על מגש אפייה ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ- 20 דקות עד שהירקות מקבלים גוון זהוב.הרכבה:על צלחת הגשה להניח את הבשר, לסדר את הירקות מסביב, ולשפוך מעל הבשר מהנוזל של הבשר והירקות.צילום וסטיילינג ליטל ארזי

מצרכים להכנת נתח צלי הבקר :
1 נתח צלי כתף עגל טרי 'אדום- אדום' נקי משומן וגידים
רוזמרין
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ראש שום שלם חתוך לרוחבו
שמן זית
לירקות הצלויים:
2 בצל סגול חתוך לרבעים
5 שומרים חתוכים לרבעים
2 לימונים חתוכים לפרוסות
שמן זית
מלח גס
1/4 כוס סילאן

אופן הכנת צלי הבקר:
לחמם תנור ל- 120 מעלות.
לקחת את נתח צלי הכתף, למרוח במעט שמן זית, לתבל במלח ופלפל שחור ומעט רוזמרין.
להניח על נייר אפיה, לשים לצדו את השום ולגלגל את הנייר כך שיהיה סגור לחלוטין.
את הגליל שיצרנו להניח בתוך נייר אלומיניום ולגלגל אותו כמו סוכריה, כך שהוא אטום מכל הכיוונים.
להכניס את הצלי לתנור למשך 6 שעות.
לכבות את התנור ולתת לצלי להתקרר בתוכו.

אופן הכנת הירקות:
לערבב בקערה את כל המרכיבים,
להניח על מגש אפייה ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ- 20 דקות עד שהירקות מקבלים גוון זהוב.

הרכבה:
על צלחת הגשה להניח את הבשר, לסדר את הירקות מסביב, ולשפוך מעל הבשר מהנוזל של הבשר והירקות.

צילום וסטיילינג ליטל ארזי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר