Bulgogoi – רצועות בקר דקות צלויות במרינדה

מנה קוריאנית: רצועות בקר דקות צלויות במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים.חומרים (4 מנות):600 גרם נתחי אנטריקוט חתוך דק4 כפות רוטב סויה2 כפות סוכר1 כף שמן שומשוםכף שום כתוש1 בצל גדול חתוך 1 בצל ירוק חתוך לקוביות 2 כף זרעי שומשום 1 כפית פלפל שחוראופן ההכנה:משרים את הבשר למשך 24 שעות עם כל המרכיבים.מטגנים את הבשר בשמן או בגריל.צילום דן פרץ

מנה קוריאנית: רצועות בקר דקות צלויות במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים.

חומרים (4 מנות):
600 גרם נתחי אנטריקוט חתוך דק
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר
1 כף שמן שומשום
כף שום כתוש
1 בצל גדול חתוך
1 בצל ירוק חתוך לקוביות
2 כף זרעי שומשום
1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
משרים את הבשר למשך 24 שעות עם כל המרכיבים.
מטגנים את הבשר בשמן או בגריל.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר