טארט טאטן

גרסה זריזה ומצוינת לטארט טאטן. ניתן להכין את העוגה (ללא אפיה) אפילו שבועיים מראש ולהקפיא, ולאפות בסמוך להגשה. מצרכים ((לעוגה אחת בקוטר 26/28)1 חבילה בצק עלים4-5 תפוחי עץ, גרנד סמית, קלופים וחתוכים לשמיניות200 גרם סוכרלימון40 גרם מרגרינה או חמאהאופן ההכנהבמחבת גדולה להמיס סוכר עד לקבלת קרמל בצבע חום בהיר. שהקרמל מוכן, להוסיף 40 גר' מרגרינה. לשפוך את הקרמל על תבנית האפייה, לסדר מעל תפוחי עץ, כאשר החלק העגול של התפוח על התבנית. לפזר על התפוחים כ- 2 כפיות מיץ לימון ןלכסות בבצק עלים. להדק את הבצק לתפוחים ולתבנית. לחורר, עם מזלג, את הבצק. לאפות בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות.לצנן מעט את העוגה ולהפוך על צלחת הגשה.

גרסה זריזה ומצוינת לטארט טאטן. ניתן להכין את העוגה (ללא אפיה) אפילו שבועיים מראש ולהקפיא, ולאפות בסמוך להגשה.

מצרכים ((לעוגה אחת בקוטר 26/28)

1 חבילה בצק עלים
4-5 תפוחי עץ, גרנד סמית, קלופים וחתוכים לשמיניות
200 גרם סוכר
לימון
40 גרם מרגרינה או חמאה

אופן ההכנה
במחבת גדולה להמיס סוכר עד לקבלת קרמל בצבע חום בהיר. שהקרמל מוכן, להוסיף 40 גר' מרגרינה. לשפוך את הקרמל על תבנית האפייה, לסדר מעל תפוחי עץ, כאשר החלק העגול של התפוח על התבנית.

לפזר על התפוחים כ- 2 כפיות מיץ לימון ןלכסות בבצק עלים.

להדק את הבצק לתפוחים ולתבנית. לחורר, עם מזלג, את הבצק.

לאפות בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות.

לצנן מעט את העוגה ולהפוך על צלחת הגשה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר