פאי נקטרינות

פרי נקטרינת המנגו ("מנגורינה") הוא בעל קליפה אדומה מבריקה מאוד ובשר פרי צהוב עז, מתוק ופריך.מצרכים:1.5 כוסות קמח100 גרם חמאה רכה1 ביצה 1 שקית סוכר וניל 4 כפות מים 4 נקטרינות אבקת סוכר לקישוטאופן ההכנה:במעבד מזון מערבבים את הקמח, חמאה, ביצה ומים לבצק אחיד.מחלקים לשני כדורים.כדור אחד מרדדים ומשטחים לתבנית מס' 22 נשלפת.פורסים את הנקטרינות לפרוסות ומסדרים מעל הבצק המרודד.מפזרים מעל הנקטרינות את סוכר הווניל. מרדדים את חלקו השני של הבצק ומכסים את התבנית.אופים בתנור בחומם מראש ב- 180 מעלות למשך 45 דקות. לאחר שהעוגה התקררה, מפזרים מעל פרוסות של נקטרינה טרייה ואבקת סוכר.אביבה זנדברג – הבית של אביבה בקיבוץ עין זיוון, המציע פירות לקטיף עצמי בבוסתן בראשית בגולןהבוסתן פתוח כל יום מ 09:00 עד 16:00 מסוף מאי עד סוף ספטמבר.מחיר: מבוגר 33 ₪. ילד (גילאים 3-12) 29 ₪. לפרטים ולהזמנות: 04-6993610/4 למידע על כל האטרקציות התיירותיות בקיבוץ וסביבתוצילום שרון מיכאל

פרי נקטרינת המנגו ("מנגורינה") הוא בעל קליפה אדומה מבריקה מאוד ובשר פרי צהוב עז, מתוק ופריך.

מצרכים:
1.5 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
4 כפות מים
4 נקטרינות
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:
במעבד מזון מערבבים את הקמח, חמאה, ביצה ומים לבצק אחיד.
מחלקים לשני כדורים.
כדור אחד מרדדים ומשטחים לתבנית מס' 22 נשלפת.
פורסים את הנקטרינות לפרוסות ומסדרים מעל הבצק המרודד.
מפזרים מעל הנקטרינות את סוכר הווניל.
מרדדים את חלקו השני של הבצק ומכסים את התבנית.
אופים בתנור בחומם מראש ב- 180 מעלות למשך 45 דקות.
לאחר שהעוגה התקררה, מפזרים מעל פרוסות של נקטרינה טרייה ואבקת סוכר.

אביבה זנדברג – הבית של אביבה בקיבוץ עין זיוון, המציע פירות לקטיף עצמי בבוסתן בראשית בגולן
הבוסתן פתוח כל יום מ 09:00 עד 16:00 מסוף מאי עד סוף ספטמבר.
מחיר: מבוגר 33 ₪. ילד (גילאים 3-12) 29 ₪. לפרטים ולהזמנות: 04-6993610/4

למידע על כל האטרקציות התיירותיות בקיבוץ וסביבתו

צילום שרון מיכאל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר