פאי גבינה ודובדבנים

חומרים לעשר מנות1 שקית ג'לטין ללא טעם,1 ביצה4 כפות מיץ תפוחיםשלושת רבעי כוס מים רותחיםאחד וחצי גביע גבינת קוטג' דלת שומן 8 שקיות ממתיק מלאכותי1 כוס דובדבנים טריים אופן ההכנהמערבלים את הג'לטין והביצה בממחה או במעבד מזון. מערבבים את המיץ עם המים ומרתיחים. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הנוזל החם דרך הפתח במכסה המכשיר. מערבים עד שהג'לטין נמס. מפסיקים את פעולת המכשיר ומגרדים את דפנות הכלי במרית גומי.מפעילים את המכשיר שנית. מוסיפים את גבינת הקוטג' ואת הממתיק ומערבלים עד שהגבינה חלקה. מצננים עד שהתערובת מתחילה להתייצב.בינתיים חוצים את הדובדבנים ומגלענים אותם. מקפלים אותם בעדינות לתוך תערובת הגבינה, ומעבירים את התערובת לתוך תבנית פאי מזכוכית. מקררים.

חומרים לעשר מנות
1 שקית ג'לטין ללא טעם,
1 ביצה
4 כפות מיץ תפוחים
שלושת רבעי כוס מים רותחים
אחד וחצי גביע גבינת קוטג' דלת שומן
8 שקיות ממתיק מלאכותי
1 כוס דובדבנים טריים

אופן ההכנה
מערבלים את הג'לטין והביצה בממחה או במעבד מזון. מערבבים את המיץ עם המים ומרתיחים.

כשהמנוע פועל, מוסיפים את הנוזל החם דרך הפתח במכסה המכשיר. מערבים עד שהג'לטין נמס.

מפסיקים את פעולת המכשיר ומגרדים את דפנות הכלי במרית גומי.
מפעילים את המכשיר שנית.

מוסיפים את גבינת הקוטג' ואת הממתיק ומערבלים עד שהגבינה חלקה. מצננים עד שהתערובת מתחילה להתייצב.

בינתיים חוצים את הדובדבנים ומגלענים אותם. מקפלים אותם בעדינות לתוך תערובת הגבינה, ומעבירים את התערובת לתוך תבנית פאי מזכוכית. מקררים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר