ספינג' – עוגיות מרוקאיות

מצרכים1 ק"ג קמח30 גרם שמרים יבשים2 כפות סוכר1 כפית מלחביצהמים לפי הצורךאופן ההכנהמערבבים את הקמח עם הסוכר והשמרים במשך מספר שניות ומוסיפים מלח תוך כדי הערבוב.אחר כך מוסיפים את הביצה ומוסיפים מיים בהדרגה, עד שהתערובת מתגבשת לבצק דליל.משאירים את הבצק לתפוח במשך כחצי שעה. "מפילים" את התפיחה בלחיצה על הבצק ושוב משאירים את הבצק לתפיחה.מחלקים למנות קטנות ומטגנים בשמן עמוק וחם.את הספינג' המוכן טובלים בריבה או סירופ מייפל.

מצרכים
1 ק"ג קמח
30 גרם שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
ביצה
מים לפי הצורך

אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם הסוכר והשמרים במשך מספר שניות ומוסיפים מלח תוך כדי הערבוב.

אחר כך מוסיפים את הביצה ומוסיפים מיים בהדרגה, עד שהתערובת מתגבשת לבצק דליל.

משאירים את הבצק לתפוח במשך כחצי שעה. "מפילים" את התפיחה בלחיצה על הבצק ושוב משאירים את הבצק לתפיחה.

מחלקים למנות קטנות ומטגנים בשמן עמוק וחם.

את הספינג' המוכן טובלים בריבה או סירופ מייפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר