מצרכים לטורט שוקולד
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
שלושת רבעי כוס קמח
רבע כוס קקאו
אופן ההכנה
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.
לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.
לאפות ב-2 תבניות מס' 26
לקרם
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם
להביא שמנת לסל רתיחה. להוסיף שוקולד ואספרסו, לערבב היטב עד שהשוקולד נמס לקרר 24 ש' לפחות.
הרכבת העוגה
להניח בסיס ראשון להרטיב היטב להקציף את הקרם לקצף קשה – למרוח מחצית להניח בסיס נוסף להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.
פרלין
1 כוס סוכר
100 גרם פקאן
לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט)
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי להוסיף פקאנים קלויים לשפוך על נייר אפיה
לחכות שיתקרר ויתקשה ולטחון במעבד מזון.
לפזר את הפרלין מעל העוגה.