פאי אגסים ותפוחים אישי

זמן הכנה: 15 דקותזמן צינון הבצק : 30 דקותבישול : 15 דקותרכיבים2 אגסים 2 תפוחים 2 שקיות סוכר וניל כפית קינמוןלהכנת הבצק הפריך180 גרם קמח 80 גרם חמאה 80 גרם סוכר 2 שקיות סוכר וניל ביצה קורט מלח 20 מ"ל מיםאופן ההכנההכניסו את הקמח, המלח, הסוכר והביצה לקערת המעבד בעלת הסכין לערבול ולישה. הפעילו ל-30 שניות, הפסיקו את המכשיר והוסיפו את המים ועצרו את פעולת המכשיר כאשר הבצק הופך לכדור.צננו את הבצק במשך 30 דקות.שטפו את התפוחים והאגסים וחצו אותם. פרסו את הפירות במעבד המזון באמצעות דיסק הפריסה בעובי 4 מ"מ. בכלי נפרד ערבבו סוכר וניל וקינמון, הוסיפו את התפוחים והאגסים וערבבו. בקערות קטנות מזכוכית או בכלים אישיים מחרסינה, הניחו פרוסת תפוח חצויה ופרוסת אגס חצויה אחת ליד השנייה ומלאו את הקערה בשכבות לסירוגין. יש למלא היטב את הקערות.לבסוף, הניחו פרוסה עגולה מהבצק הפריך על קצה הקערה , כדי לסגור אותה. מירחו את הבצק בחלבון.הכניסו לתנור למשך 15 דקות בחום של 150 מעלות.הגישו פושר.ניתן לגוון בפירות שונים לפי העונה ולפי הטעם.

זמן הכנה: 15 דקות
זמן צינון הבצק : 30 דקות
בישול : 15 דקות

רכיבים
2 אגסים
2 תפוחים
2 שקיות סוכר וניל
כפית קינמון

להכנת הבצק הפריך
180 גרם קמח
80 גרם חמאה
80 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
קורט מלח
20 מ"ל מים

אופן ההכנה
הכניסו את הקמח, המלח, הסוכר והביצה לקערת המעבד בעלת הסכין לערבול ולישה.

הפעילו ל-30 שניות, הפסיקו את המכשיר והוסיפו את המים ועצרו את פעולת המכשיר כאשר הבצק הופך לכדור.

צננו את הבצק במשך 30 דקות.

שטפו את התפוחים והאגסים וחצו אותם. פרסו את הפירות במעבד המזון באמצעות דיסק הפריסה בעובי 4 מ"מ. בכלי נפרד ערבבו סוכר וניל וקינמון, הוסיפו את התפוחים והאגסים וערבבו.

בקערות קטנות מזכוכית או בכלים אישיים מחרסינה, הניחו פרוסת תפוח חצויה ופרוסת אגס חצויה אחת ליד השנייה ומלאו את הקערה בשכבות לסירוגין. יש למלא היטב את הקערות.
לבסוף, הניחו פרוסה עגולה מהבצק הפריך על קצה הקערה , כדי לסגור אותה. מירחו את הבצק בחלבון.

הכניסו לתנור למשך 15 דקות בחום של 150 מעלות.

הגישו פושר.

ניתן לגוון בפירות שונים לפי העונה ולפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר