עוגת תפוחי עץ ודבש

מרכיבים350 מ"ל שמן130 גרם סוכר חום250 מ"ל דבש3 ביצים3.5 כוסות קמח1 כפית סודה לשתיה1.5 כפיות תערובת תבליניםקורט מלח750 גרם תפוחי עץ לפני קילוף1 כוס אגוזי מלך קצוציםתערובת תבלינים25 גרם קינמון טחון8 גרם ציפורן טחון8 גרם ג'ינג'ר טחון3 גרם מוסקט טחון3 גרם הל טחוןאופן ההכנה1.מכניסים לקערת מיקסר את השמן והסוכר.2.מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את הביצים אחת אחרי השניה.3.קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות בגודל סנטימטר.4.מערבבים בקערה קמח, סודה לשתיה, מלח ותערובת תבלינים ומוסיפים לתערובת הביצים.5. מוסיפים את האגוזים.6.מוסיפים את תפוחי העץ ובוחשים ידנית.7.מעבירים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות.סירופ60 גרם דבש40 גרם סילאן250 מ"ל מים2 כפיות סוכר חום2 כפיות סוכר לבן4 כפות ויסקיאופן ההכנה1.מרתיחים את כל המרכיבים בסיר.2. מצננים ויוצקים על כל העוגה כ- 3 כפות מן הסירופ.

מרכיבים
350 מ"ל שמן
130 גרם סוכר חום
250 מ"ל דבש
3 ביצים
3.5 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כפיות תערובת תבלינים
קורט מלח
750 גרם תפוחי עץ לפני קילוף
1 כוס אגוזי מלך קצוצים

תערובת תבלינים
25 גרם קינמון טחון
8 גרם ציפורן טחון
8 גרם ג'ינג'ר טחון
3 גרם מוסקט טחון
3 גרם הל טחון

אופן ההכנה
1.מכניסים לקערת מיקסר את השמן והסוכר.

2.מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את הביצים אחת אחרי השניה.

3.קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות בגודל סנטימטר.

4.מערבבים בקערה קמח, סודה לשתיה, מלח ותערובת תבלינים ומוסיפים לתערובת הביצים.

5. מוסיפים את האגוזים.

6.מוסיפים את תפוחי העץ ובוחשים ידנית.

7.מעבירים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות.

סירופ
60 גרם דבש
40 גרם סילאן
250 מ"ל מים
2 כפיות סוכר חום
2 כפיות סוכר לבן
4 כפות ויסקי

אופן ההכנה
1.מרתיחים את כל המרכיבים בסיר.

2. מצננים ויוצקים על כל העוגה כ- 3 כפות מן הסירופ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר