ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוגות
מתכונים לפסח
מתכונים - עוגות

פאי שזיפים

מאת שפית רלי שולמן, מסעדת אלגונקווין


חומרים ל- 12 מנות
לבצק:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כף חלב
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה

למילוי:
500 גר' שזיפים חתוכים לקוביות גסות
5 כפות סוכר חום
אבקת סוכר

הוראות הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק היטב, מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
מרדדים את על משטח מקומח מעט, ומסדרים בתבנית עגולה (ניתן לשים מעט ריבה מעל).
מפזרים את השזיפים החתוכים, ומעליהם זורים את הסוכר החום.
אופים כ– 45 דקות בחום בינוני.
מקררים וזורים מעל את אבקת הסוכר.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים