עוגת גבינה קרם דלעת

חומרים לתחתית:70 גרם חמאה מומסת180 גרם ביסקוויט פתי-בר טחון1/4 כפית תערובת תבלינים מסלהחומרים למלית גבינה:750 גרם גבינת שמנת200 גרם סוכרתמצית וניל5 ביציםחומרים לציפוי דלעת:250 גרם דלעת2 כפיות סוכר1/2 מקל וניל1 מקל קינמוןמעט מיםאופן ההכנה:מערבבים את חומרי התחתית ומרפדים תבנית קפיצית. מכינים מלית – מערבבים גבינה וסוכר, מוסיפים ביצים ווניל בהדרגה.שופכים את תערובת הגבינה על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כשעה, עד שהעוגה מתייצבת.מכינים ציפוי – מבשלים הכל יחד עד שהדלעת מתרככת. מקררים היטב, מסננים מעודפי נוזלים, טוחנים. מפרישים רבע מהכמות ומערבבים לתוכה עלה ג'לטין. מערבבים עם שאר מחית הדלעת ויוצקים על העוגה. לקרר היטב ולהגיש.

חומרים לתחתית:
70 גרם חמאה מומסת
180 גרם ביסקוויט פתי-בר טחון
1/4 כפית תערובת תבלינים מסלה

חומרים למלית גבינה:
750 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
תמצית וניל
5 ביצים

חומרים לציפוי דלעת:
250 גרם דלעת
2 כפיות סוכר
1/2 מקל וניל
1 מקל קינמון
מעט מים

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי התחתית ומרפדים תבנית קפיצית.
מכינים מלית – מערבבים גבינה וסוכר, מוסיפים ביצים ווניל בהדרגה.
שופכים את תערובת הגבינה על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כשעה, עד שהעוגה מתייצבת.
מכינים ציפוי – מבשלים הכל יחד עד שהדלעת מתרככת.
מקררים היטב, מסננים מעודפי נוזלים, טוחנים.
מפרישים רבע מהכמות ומערבבים לתוכה עלה ג'לטין.
מערבבים עם שאר מחית הדלעת ויוצקים על העוגה.
לקרר היטב ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר