חומרים לתחתית:
70 גרם חמאה מומסת
180 גרם ביסקוויט פתי-בר טחון
1/4 כפית תערובת תבלינים מסלה
חומרים למלית גבינה:
750 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
תמצית וניל
5 ביצים
חומרים לציפוי דלעת:
250 גרם דלעת
2 כפיות סוכר
1/2 מקל וניל
1 מקל קינמון
מעט מים
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי התחתית ומרפדים תבנית קפיצית.
מכינים מלית – מערבבים גבינה וסוכר, מוסיפים ביצים ווניל בהדרגה.
שופכים את תערובת הגבינה על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כשעה, עד שהעוגה מתייצבת.
מכינים ציפוי – מבשלים הכל יחד עד שהדלעת מתרככת.
מקררים היטב, מסננים מעודפי נוזלים, טוחנים.
מפרישים רבע מהכמות ומערבבים לתוכה עלה ג'לטין.
מערבבים עם שאר מחית הדלעת ויוצקים על העוגה.
לקרר היטב ולהגיש.