עוגת אורז ואגוזים

החומרים:1 ליטר חלב1 כוס סוכרכוס וחצי אורז ריזוטו3 כפות חמאה מומסת3 ביצים טרופות1 ורבע כוסות אגוזים מרוסקיםקליפת לימון מגוררת1/2 כוס פירות מסוכרים, או קליפות מסוכרותאבקת סוכר אופן ההכנה:מרתיחים את הסוכר והחלב על אש בינונית, תוך כדי בחישה מעת לעת. מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי בחישה, עד אשר האורז מתרכך. וסופג את מרבית החלב. במשך כ-25 דקות. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפיה בגודל 25 על 25 ס"מ. מערבבים את החמאה בתערובת האורז. מוסיפים את הביצים, הווניל, האגוזים, קליפת הלימון והפירות המסוכרים ובוחשים היטב. מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ואופים במשך 35 דקות. בודקים עם קיסם לראות אם פנים העוגה כבר מוכן. מניחים להתקרר, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים. www.giacommo.net

החומרים:
1 ליטר חלב
1 כוס סוכר
כוס וחצי אורז ריזוטו
3 כפות חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
1 ורבע כוסות אגוזים מרוסקים
קליפת לימון מגוררת
1/2 כוס פירות מסוכרים, או קליפות מסוכרות
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מרתיחים את הסוכר והחלב על אש בינונית, תוך כדי בחישה מעת לעת.
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי בחישה, עד אשר האורז מתרכך. וסופג את מרבית החלב. במשך כ-25 דקות.
מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפיה בגודל 25 על 25 ס"מ.
מערבבים את החמאה בתערובת האורז. מוסיפים את הביצים, הווניל, האגוזים, קליפת הלימון והפירות המסוכרים ובוחשים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ואופים במשך 35 דקות. בודקים עם קיסם לראות אם פנים העוגה כבר מוכן.
מניחים להתקרר, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.


www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר