טורטה קפוצ'ינה

מצרכים לטורט שוקולד6 ביצים2 כפות ברנדי2 כפות שמןשלושת רבעי כוס קמחרבע כוס קקאואופן ההכנהלהפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.לאפות ב-2 תבניות מס' 26לקרם750 מ"ל שמנת450 גר' שוקולד לבן4 מנות אספרסו מצומצםלהביא שמנת לסל רתיחה. להוסיף שוקולד ואספרסו, לערבב היטב עד שהשוקולד נמס לקרר 24 ש' לפחות.הרכבת העוגהלהניח בסיס ראשון להרטיב היטב להקציף את הקרם לקצף קשה – למרוח מחצית להניח בסיס נוסף להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.פרלין1 כוס סוכר100 גרם פקאןלקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט)להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי להוסיף פקאנים קלויים לשפוך על נייר אפיהלחכות שיתקרר ויתקשה ולטחון במעבד מזון. לפזר את הפרלין מעל העוגה.

מצרכים לטורט שוקולד
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
שלושת רבעי כוס קמח
רבע כוס קקאו

אופן ההכנה
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.

לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.

לאפות ב-2 תבניות מס' 26

לקרם
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם

להביא שמנת לסל רתיחה. להוסיף שוקולד ואספרסו, לערבב היטב עד שהשוקולד נמס לקרר 24 ש' לפחות.

הרכבת העוגה
להניח בסיס ראשון להרטיב היטב להקציף את הקרם לקצף קשה – למרוח מחצית להניח בסיס נוסף להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.

פרלין
1 כוס סוכר
100 גרם פקאן

לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט)
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי להוסיף פקאנים קלויים לשפוך על נייר אפיה
לחכות שיתקרר ויתקשה ולטחון במעבד מזון.

לפזר את הפרלין מעל העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר