עוגת ליצ'י ושקדים מקורמלים

שתי תבניות אפיה של אינגליש קייק, באורך 26 ס"ממרכיבים:450 גר' חמאה1 כוס שקדים שלמים מקולפים 2.5 כוסות קמח תופח3 כפות דבש 0.5 כפית קינמון 0.5 כוסות סוכר 1.25 כוס סוכר דמררה 4 ביצים 0.5 כפית גרידת תפוז 15 ליצ'י מקולפים אופן ההכנה: ממיסים את הסוכר הלבן עד לקבלת קרמל.מוסיפים את השקדים והדבש, מערבבים כדקה ומצננים בחוץ.מערבבים את החמאה עם סוכר דמררה, ובהדרגה מוסיפים הביצים עד להקצפה אחידה ואוורירית.מוסיפים את הקמח, קינמון, גרידת תפוז וליצ'י, ומחברים הכל עד קבלת מרקם אחיד.מוזגים לתוך תבנית האפיה ומשטחים יפה, מפזרים את השקדים על העוגה.אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 35 דקות בערך.מצננים מעט ומגישים. גלידה וניל תהיה ליווי מצוין לעוגה. "לה-פאנריה" הנה מאפיית פטיסרי ברעננה, בה אופים לחמים ללא שמרים וללא שמן, וכן עוגות בהן משולבים פירות העונה.

שתי תבניות אפיה של אינגליש קייק, באורך 26 ס"מ

מרכיבים:
450 גר' חמאה
1 כוס שקדים שלמים מקולפים
2.5 כוסות קמח תופח
3 כפות דבש
0.5 כפית קינמון
0.5 כוסות סוכר
1.25 כוס סוכר דמררה
4 ביצים
0.5 כפית גרידת תפוז
15 ליצ'י מקולפים

אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר הלבן עד לקבלת קרמל.
מוסיפים את השקדים והדבש, מערבבים כדקה ומצננים בחוץ.
מערבבים את החמאה עם סוכר דמררה, ובהדרגה מוסיפים הביצים עד להקצפה אחידה ואוורירית.
מוסיפים את הקמח, קינמון, גרידת תפוז וליצ'י, ומחברים הכל עד קבלת מרקם אחיד.
מוזגים לתוך תבנית האפיה ומשטחים יפה,
מפזרים את השקדים על העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 35 דקות בערך.
מצננים מעט ומגישים.
גלידה וניל תהיה ליווי מצוין לעוגה.


"לה-פאנריה" הנה מאפיית פטיסרי ברעננה, בה אופים לחמים ללא שמרים וללא שמן, וכן עוגות בהן משולבים פירות העונה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר