טורטה קפוצ'ינה (קינוח עגול עם פרלין למעלה)

חומרים לטורט שוקולד:6 ביצים2 כפות ברנדי2 כפות שמן3/4 כוס קמח1/4 כוס קקאואופן ההכנה:להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.לערבב חלמונים עם שמן וברנדי, ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה. להוסיף גם את הקמח והקקאו.לאפות ב-2 תבניות מס' 26.חומרים לקרם:750 מ"ל שמנת450 גר' שוקולד לבן4 מנות אספרסו מצומצםאופן ההכנה:להביא שמנת לסף רתיחה.להוסיף שוקולד ואספרסו.לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.לקרר 24 שעות לפחות.הרכבת העוגה:להניח בסיס ראשון.להרטיב היטב.להקציף את הקרם לקצף קשה.למרוח מחצית.להניח בסיס נוסף.להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.חומרים לפרלין:1 כוס סוכר100 גר' פקאןאופן ההכנה:לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.להוסיף פקאנים קלויים.לשפוך על נייר אפיה.לחכות שיתקרר ויתקשה. כרמים, מושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל. 08-8505859, שעות פתיחה: 24:00-09:00 (כל ימות השבוע)

חומרים לטורט שוקולד:
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו

אופן ההכנה:
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.
לערבב חלמונים עם שמן וברנדי, ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה. להוסיף גם את הקמח והקקאו.
לאפות ב-2 תבניות מס' 26.

חומרים לקרם:
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם

אופן ההכנה:
להביא שמנת לסף רתיחה.
להוסיף שוקולד ואספרסו.
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
לקרר 24 שעות לפחות.

הרכבת העוגה:
להניח בסיס ראשון.
להרטיב היטב.
להקציף את הקרם לקצף קשה.
למרוח מחצית.
להניח בסיס נוסף.
להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.

חומרים לפרלין:
1 כוס סוכר
100 גר' פקאן

אופן ההכנה:
לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.
להוסיף פקאנים קלויים.
לשפוך על נייר אפיה.
לחכות שיתקרר ויתקשה.


כרמים, מושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל. 08-8505859, שעות פתיחה: 24:00-09:00 (כל ימות השבוע)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר