פאי פרג תפוחים

חומרים:בצק לפאי270 גר' קמח 180 גר' חמאה 3 כפות מים קרים 3 כפות אבקת סוכר קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון אופן ההכנה:לשים את כל חומרי הבצק בפוד פרוססור ולעבד עד שנוצר כדור בצק.לעטוף בניילון נצמד ולקרר במקרר.שליש מהכמות לשים בצד לרצועות בצק.חומרים למלית פרג:300 גר' סוכר360 מ"ל חלב300 גר' פרג 2 חלמוניםקליפת לימון מגורדת75 גר' צימוקים5 כפות פרורי ביסקוויטאופן ההכנה:לבשל עד שרותח. לקררלשטח על קלתית הבצק.חומרים למלית תפוחים ואופן ההכנה:750 גר' תפוחי עץ מזן סמיט מקולפים ופרוסים.לבשל את התפוחים בסיר בתוספת ¼ כוס סוכר, ¼ מים, מיץ מחצי לימון ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים.אחרי שהמלית תפוחים מתקררת, יש לסדר את התפוחים מעל מלית הפרג.לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב, למרוח בביצה.לאפות בחום c°180 כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.

חומרים:
בצק לפאי
270 גר' קמח
180 גר' חמאה
3 כפות מים קרים
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק בפוד פרוססור ולעבד עד שנוצר כדור בצק.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר במקרר.
שליש מהכמות לשים בצד לרצועות בצק.

חומרים למלית פרג:
300 גר' סוכר
360 מ"ל חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגורדת
75 גר' צימוקים
5 כפות פרורי ביסקוויט
אופן ההכנה:
לבשל עד שרותח.
 לקרר
לשטח על קלתית הבצק.

חומרים למלית תפוחים ואופן ההכנה:
750 גר' תפוחי עץ מזן סמיט מקולפים ופרוסים.
לבשל את התפוחים בסיר בתוספת ¼ כוס סוכר, ¼ מים, מיץ מחצי לימון ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים.
אחרי שהמלית תפוחים מתקררת, יש לסדר את התפוחים מעל מלית הפרג.
לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב, למרוח בביצה.
לאפות בחום c°180 כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר