מרכיבים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כוס קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/3 כוס צימוקים
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)
1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
1/3 כוס שזיפים מיובשים
1/3 כוס משמשים מיובשים
1 כף קוביות פפאיה
חצי בננה פרוסה לעיגולים
אופן ההכנה
במיקסר מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.
מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.
יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת.
מפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.
אפייה בתנור מחומם ל- 165 מעלות, 40-45 דקות
כאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר.