עוגת אינגליש קייק פירות יבשים עשירה

מרכיבים:1/3 כוס שמן קנולה1/2 כוס סוכר1 ביצה2/3 כוס קמח 1/2 כפית סודה שתייה1/2 כפית אבקת אפייה1/2 כפית ג'ינג'ר טחון1/2 כפית קינמוןקורט מלח1/3 כוס צימוקים1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים1/3 כוס שזיפים מיובשים1/3 כוס משמשים מיובשים1 כף קוביות פפאיה חצי בננה פרוסה לעיגוליםאופן ההכנהבמיקסר מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת.מפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.אפייה בתנור מחומם ל- 165 מעלות, 40-45 דקותכאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר.

מרכיבים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כוס קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/3 כוס צימוקים
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)
1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
1/3 כוס שזיפים מיובשים
1/3 כוס משמשים מיובשים
1 כף קוביות פפאיה
חצי בננה פרוסה לעיגולים

אופן ההכנה
במיקסר מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.
מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.
יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת.
מפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.
אפייה בתנור מחומם ל- 165 מעלות, 40-45 דקות
כאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר