עוגת תמרים ללא אפיה

חומרים:1 חבילה תמרים ללא גלעינים50 גרם חמאה, מומסת (אך אל תרתיחו)רבע כוס סוכר חום סוגת50 גרם פצפוצי אורז טבעיים ללא כל תוספת סוכר 2 כפות צימוקים3 כפות אבקת קקאו משובחתשבבי קוקוס לגלגולאופן ההכנה:בסיר גדול שימו את התמרים והחמאה, ועל אש נמוכה מעכו וערבבו עד קבלת תערובת רכה. הוסיפו את הצימוקים והקקאו, המשיכו לערבב היטב.  הורידו מהאש והניחו בצד להתקרר קצת.  הוסיפו את הפצפוצים וערבבו היטב.  בתבנית שטוחה או תבנית אנגלית שיפכו את התערובת ודחסו אותה היטב.  פזרו קוקוס למעלה ודחסו שוב. הניחו במקרר עד שהעוגה מוצקה. לאחר מכן בהגשה, תוכלו לפרוס אותה לפרוסות.  לחליפין, אתם יכולים ליצור כדורים קטנים, לגלגל אותם בקוקוס ולהגיש בסלסלות נייר קטנות.

חומרים:
1 חבילה תמרים ללא גלעינים
50 גרם חמאה, מומסת (אך אל תרתיחו)
רבע כוס סוכר חום סוגת
50 גרם פצפוצי אורז טבעיים ללא כל תוספת סוכר
2 כפות צימוקים
3 כפות אבקת קקאו משובחת
שבבי קוקוס לגלגול

אופן ההכנה:
בסיר גדול שימו את התמרים והחמאה, ועל אש נמוכה מעכו וערבבו עד קבלת תערובת רכה.
הוסיפו את הצימוקים והקקאו, המשיכו לערבב היטב. 
הורידו מהאש והניחו בצד להתקרר קצת. 
הוסיפו את הפצפוצים וערבבו היטב. 
בתבנית שטוחה או תבנית אנגלית שיפכו את התערובת ודחסו אותה היטב. 
פזרו קוקוס למעלה ודחסו שוב.
הניחו במקרר עד שהעוגה מוצקה.
לאחר מכן בהגשה, תוכלו לפרוס אותה לפרוסות. 
לחליפין, אתם יכולים ליצור כדורים קטנים, לגלגל אותם בקוקוס ולהגיש בסלסלות נייר קטנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר