עוגת מוס בולרו

עוגה כשרה לפסחהמצרכים לבסיס:100 גר' שוקולד מריר100 חמאה50 גר' סוכר (1/4 כוס)3 חלמונים3 כפות קמח תפוחי אדמה + 1/4 כפית אבקת אפיה3 חלבונים50 גר' סוכר (1/4 כוס)אופן הכנת הבסיס: להמיס בסיר שוקולד, חמאה וסוכר. להוריד מהאש.להוסיף 3 חלמונים אחד אחרי השני. להוסיף קמח תפוחי אדמה + אבקת אפיה. להקציף חלבונים וסוכר עד שמבריק ויציב. לאחד את התערובות.לצקת לתבנית קוטר 26'. לאפות בחום 180 מעלות כ- 18 דקות. לא לייבש.מצרכים להכנת קרם ברולה:250 גר' שמנת מתוקה30 מ"ל מיץ תפוזים20 מ"ל ליקר תפוזים4-6 חלמונים50 גר' סוכר (1/4 כוס)אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים ביחד (לא לערבב יותר מדי, שלא תיווצרנה בועות אוויר).לצקת לתבנית בקוטר 22 מצופה בנייר אלומיניום.לאפות בחום של 120 מעלות כשעה. לקרר במקרר.מצרכים להכנת מוס שוקולד:200 גר' שוקולד חלב80 גר' סוכר20 מ"ל מים1 ביצה4 חלמונים300 גר' שמנת מתוקהאופן ההכנה: להמיס את השוקולד על אדים.לערבב בסיר מים וסוכר ולהרתיח, לבשל עד שנהיה סירופ סוכר.להקציף ביצה וחלמונים עד שאוורירי, להוסיף את סירופ הסוכר תוך כדיהקצפה עד שתפוח וקר.להוסיף את השוקולד בעדינות.להקציף שמנת מתוקה, לערבב עם מסת השוקולד.הרכבת העוגה:לצקת על הבסיס האפוי מחצית ממוס השוקולד.להניח את עיגול קרם הברולה.לצקת את יתרת המוס ולהקפיא את העוגה.לציפוי גנאש: 150 גר' שוקולד חלב100 גר' שמנת מתוקהאופן ההכנה:להרתיח שמנת.להוסיף את השוקולד ולערבב היטב.לצקת על העוגה הקפואה ולצפות.

עוגה כשרה לפסח

המצרכים לבסיס:
100 גר' שוקולד מריר
100 חמאה
50 גר' סוכר (1/4 כוס)
3 חלמונים
3 כפות קמח תפוחי אדמה + 1/4 כפית אבקת אפיה
3 חלבונים
50 גר' סוכר (1/4 כוס)

אופן הכנת הבסיס:
להמיס בסיר שוקולד, חמאה וסוכר. להוריד מהאש.
להוסיף 3 חלמונים אחד אחרי השני. להוסיף קמח תפוחי אדמה + אבקת אפיה.
להקציף חלבונים וסוכר עד שמבריק ויציב.
לאחד את התערובות.
לצקת לתבנית קוטר 26'.
לאפות בחום 180 מעלות כ- 18 דקות. לא לייבש.

מצרכים להכנת קרם ברולה:
250 גר' שמנת מתוקה
30 מ"ל מיץ תפוזים
20 מ"ל ליקר תפוזים
4-6 חלמונים
50 גר' סוכר (1/4 כוס)

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ביחד (לא לערבב יותר מדי, שלא תיווצרנה בועות אוויר).
לצקת לתבנית בקוטר 22 מצופה בנייר אלומיניום.
לאפות בחום של 120 מעלות כשעה.
לקרר במקרר.

מצרכים להכנת מוס שוקולד:
200 גר' שוקולד חלב
80 גר' סוכר
20 מ"ל מים
1 ביצה
4 חלמונים
300 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד על אדים.
לערבב בסיר מים וסוכר ולהרתיח, לבשל עד שנהיה סירופ סוכר.
להקציף ביצה וחלמונים עד שאוורירי, להוסיף את סירופ הסוכר תוך כדי
הקצפה עד שתפוח וקר.
להוסיף את השוקולד בעדינות.
להקציף שמנת מתוקה, לערבב עם מסת השוקולד.

הרכבת העוגה:
לצקת על הבסיס האפוי מחצית ממוס השוקולד.
להניח את עיגול קרם הברולה.
לצקת את יתרת המוס ולהקפיא את העוגה.

לציפוי גנאש:
 150 גר' שוקולד חלב
100 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
להרתיח שמנת.
להוסיף את השוקולד ולערבב היטב.
לצקת על העוגה הקפואה ולצפות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר