ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוגות
מתכונים לראש השנה
מתכונים - עוגות

מאפינס שוקולד צ'יפס

מאת הקונדיטורית אלינוער רבין, בעבור ממתקי כרמית


חומרים ל-16 מאפינס:
2 כוסות קמח (300 גרם)
2/3 כוס סוכר (180 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר 60% מסדרת "כרמית שף"
1 כף קליפת תפוז מגוררת
2 ביצים
1 כוס חלב (250 מ"ל)
100 גרם חמאה מלוחה מומסת
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס עם קליפת התפוז.
בקערה בינונית טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה והווניל. מערבלים היטב. מוסיפים את תערובת הביצים לקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לשקעים מרוחים במעט חמאה רכה או מרופדים במנג'טים של נייר, עד 3/4 מהגובה.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא כמעט נקי. לא לייבש.
מוציאים מיד מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגישים.
אפשר לשמור חלק בהקפאה, ולהוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים