חומרים:
175גרם חמאה או מרגינה
175 גרם שוקולד מריר
2 כוסות סוכר
3 ביצים
140 גרם (גביע) יוגורמה פירות יער של מחלבת בית יצחק
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
¾1 כוסות קמח
100גרם אגוזי מלך או פקאן
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש קטנה (או במיקרוגל).
מסירים את השוקולד מהאש.
מוסיפים את הסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים (אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה).
מוסיפים גביע יוגורמה פירות יער, תמצית וניל ומלח.
להמשיך לערבב את כל המרכיבים היטב עם כף עץ.
להוסיף קמח ולערבב עד לאיחוד העיסה בלבד.
להעביר לתבנית פיירקס גדולה משומנת ולעטר מעל עם אגוזי מלך או פקאן.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 30 דקות בערך.
הבראוניס מוכן כאשר נועצים קיסם במרכז ויוצאים מעט פירורים לחים.