בראוניס פירות יער

חומרים: 175גרם חמאה או מרגינה175 גרם שוקולד מריר2 כוסות סוכר 3 ביצים140 גרם (גביע) יוגורמה פירות יער של מחלבת בית יצחק1/2 כפית תמצית ונילקורט מלח¾1 כוסות קמח100גרם אגוזי מלך או פקאןאופן ההכנה: לחמם תנור ל- 180 מעלות.ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש קטנה (או במיקרוגל).מסירים את השוקולד מהאש.מוסיפים את הסוכר.לאחר מכן מוסיפים את הביצים (אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה). מוסיפים גביע יוגורמה פירות יער, תמצית וניל ומלח.להמשיך לערבב את כל המרכיבים היטב עם כף עץ.להוסיף קמח ולערבב עד לאיחוד העיסה בלבד.להעביר לתבנית פיירקס גדולה משומנת ולעטר מעל עם אגוזי מלך או פקאן.להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 30 דקות בערך.הבראוניס מוכן כאשר נועצים קיסם במרכז ויוצאים מעט פירורים לחים.

חומרים:
175גרם חמאה או מרגינה
175 גרם שוקולד מריר
2 כוסות סוכר
3 ביצים
140 גרם (גביע) יוגורמה פירות יער של מחלבת בית יצחק
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
¾1 כוסות קמח
100גרם אגוזי מלך או פקאן

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש קטנה (או במיקרוגל).
מסירים את השוקולד מהאש.
מוסיפים את הסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים (אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה).
מוסיפים גביע יוגורמה פירות יער, תמצית וניל ומלח.
להמשיך לערבב את כל המרכיבים היטב עם כף עץ.
להוסיף קמח ולערבב עד לאיחוד העיסה בלבד.
להעביר לתבנית פיירקס גדולה משומנת ולעטר מעל עם אגוזי מלך או פקאן.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 30 דקות בערך.
הבראוניס מוכן כאשר נועצים קיסם במרכז ויוצאים מעט פירורים לחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר