עוגת גבינה ושוקולד

תבנית קפיצית 26לבסיס125 גרם עוגיות חמאה בטעם שוקולד50 גרם חמאה מומסתלטחון את העוגיות לפרורים (אבקה) לערבב היטב עם החמאהלרפד את התבנית בצורה אחידה (להקפיד מאוד בחיבורים של התבנית).מצרכים לעוגה750 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי (30% לפחות)1 כוס סוכר2 כפיות קונפלור (לא גדושות)400 גרם שוקולד לבן איכותי4 ביציים320 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנהשמים בקערת המיקסר גבינה וסוכר מערבבים היטב עד שהסוכר נמס, עוצרים ומוסיפים קורנפלור, מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.ממיסים את השוקולד (הלבן) במיקרוגל או ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי (כשהמיקסר פועל)טורפים את הביצים בנפרד ומוסיפים לבלילה, לבסוף מוסיפים את השמנת החמוצה מערבבים היטב היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.שופכים את הבלילה על הבסיס המוכן ומכניסים לתנור, רצוי לאפות את העוגה עם אדים בתנור, להכניס לתחתית התנור תבנית עם מים רתוחים (מלאה עד החצי).אפיהשעה ראשונה ב-160 מעלות חצי שעה שעה נוספת ב-100 מעלות.להוציא את העוגה כשהמרכז עדיין רוטט מעט העוגה תתייצב בחוץ.כשהעוגה מתקררת להכניס ללילה (לפחות) למקרר לפני הציפוי.ציפוי200 מ"ל שמנת מתוקה (38 אחוז לפחות)170 גרם שוקולד מריר איכותי30 גרם שוקולד חלב איכותילהביא שמנת לכלי רתיחה לשפוך על השוקולד לערבב היטב ולשפוך על העוגה להחזיר את העוגה למקרר עד להגשה.

תבנית קפיצית 26

לבסיס
125 גרם עוגיות חמאה בטעם שוקולד
50 גרם חמאה מומסת

לטחון את העוגיות לפרורים (אבקה) לערבב היטב עם החמאה
לרפד את התבנית בצורה אחידה (להקפיד מאוד בחיבורים של התבנית).

מצרכים לעוגה
750 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי (30% לפחות)
1 כוס סוכר
2 כפיות קונפלור (לא גדושות)
400 גרם שוקולד לבן איכותי
4 ביציים
320 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר גבינה וסוכר מערבבים היטב עד שהסוכר נמס, עוצרים ומוסיפים קורנפלור, מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.

ממיסים את השוקולד (הלבן) במיקרוגל או ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי (כשהמיקסר פועל)

טורפים את הביצים בנפרד ומוסיפים לבלילה, לבסוף מוסיפים את השמנת החמוצה מערבבים היטב היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.

שופכים את הבלילה על הבסיס המוכן ומכניסים לתנור, רצוי לאפות את העוגה עם אדים בתנור, להכניס לתחתית התנור תבנית עם מים רתוחים (מלאה עד החצי).

אפיה
שעה ראשונה ב-160 מעלות חצי שעה שעה נוספת ב-100 מעלות.
להוציא את העוגה כשהמרכז עדיין רוטט מעט העוגה תתייצב בחוץ.
כשהעוגה מתקררת להכניס ללילה (לפחות) למקרר לפני הציפוי.

ציפוי
200 מ"ל שמנת מתוקה (38 אחוז לפחות)
170 גרם שוקולד מריר איכותי
30 גרם שוקולד חלב איכותי

להביא שמנת לכלי רתיחה לשפוך על השוקולד לערבב היטב ולשפוך על העוגה להחזיר את העוגה למקרר עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר