עוגת גבינה אפויה

חומרים:200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת6 ביצים2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות 1/2 כפית תמצית ונילגרידה מלימון אחדהכנת הבסיס:לטחון את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק.לערבב עם החמאה המומסת.להדק את התערובת לתחתית התבנית.הכנת הקרם:להקציף קלות את הגבינה עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר.להוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל.לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170.להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר.להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.רצוי להכין את העוגה יום מראש.ביסטרו בר אדלה שוכן באזור התעשייה רמת ישי.

חומרים:
200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים
1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
6 ביצים
2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
1/2 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד

הכנת הבסיס:
לטחון את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק.
לערבב עם החמאה המומסת.
להדק את התערובת לתחתית התבנית.

הכנת הקרם:
להקציף קלות את הגבינה עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר.
להוסיף את הביצים אחת-אחת.
להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל.
לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170.
להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר.
להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.
רצוי להכין את העוגה יום מראש.


ביסטרו בר אדלה שוכן באזור התעשייה רמת ישי.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר