מיני עוגות דבש

חומרים ל- 24 יחידות:190 גרם קמח150 גרם סוכר1 כף גדושה של קינמון250 גרם דבש 1/2 כוס שמן2 ביצים1 כף אבקת קפה נמס1/2 כוס מים רותחים1 כפית שטוחות של אבקת סודה לשתייהחופן צימוקיםחופן אגוזי מלך גרוסים גסאופן ההכנה:בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר וקינמון. יוצרים גומה קטנה ומוסיפים דבש, שמן וביצים.מערבבים לבלילה חלקה.ממיסים קפה במים.מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה ויוצקים לתערובת. מוסיפים את הצימוקים ואת אגוזי מלך הגרוסים. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית הסיליקון.אופים כ- 15 דקות לערך בחום של 170 מעלות.ניתן לשמור עד שבוע מחוץ למקרר.המטבח של גרציא, קיבוץ העוגן, טל. 09-8943942 א-ה 07:30-20:00, ו' – 07:30-15:00, שבת – 15:00-09:00

חומרים ל- 24 יחידות:
190 גרם קמח
150 גרם סוכר
1 כף גדושה של קינמון
250 גרם דבש
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1 כף אבקת קפה נמס
1/2 כוס מים רותחים
1 כפית שטוחות של אבקת סודה לשתייה
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך גרוסים גס

אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר וקינמון.
יוצרים גומה קטנה ומוסיפים דבש, שמן וביצים.
מערבבים לבלילה חלקה.
ממיסים קפה במים.
מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה ויוצקים לתערובת.
מוסיפים את הצימוקים ואת אגוזי מלך הגרוסים.
מערבבים היטב ויוצקים לתבנית הסיליקון.
אופים כ- 15 דקות לערך בחום של 170 מעלות.
ניתן לשמור עד שבוע מחוץ למקרר.

המטבח של גרציא, קיבוץ העוגן, טל. 09-8943942
 א-ה 07:30-20:00, ו' – 07:30-15:00, שבת – 15:00-09:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר