עוגת מרנג תפוחי עץ בדבש

מרכיבים: 3 חלבונים1 כף סוכר חוםכף דבש כף חמאה2 כפות סוכר חום4 תפוחי עץ גראני סמית½ כוס חמוציות יבשות או צימוקים2 כפות דבש2 כפות יין מתוקכפית תמצית ונילקורט קינמוןאופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם כף סוכר וכף דבש לקצף נוקשה ומשטחים בתבנית.אופים בחום של 130 מעלות במשך 45 דקות, מכבים ומשאירים להתקרר בתנור.ממיסים בסיר קטן חמאה וסוכר, ומבשלים כ-5 דקות עד ליצירת קרמל זהוב.חותכים את התפוחים לקוביות ומבשלים בסיר עם יתרת המרכיבים כ-10 דקות.מפזרים את תערובת התפוחים על תחתית המרנג ומגישים פושר או לאחר קירור. מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

מרכיבים:
3 חלבונים
1 כף סוכר חום
כף דבש
כף חמאה
2 כפות סוכר חום
4 תפוחי עץ גראני סמית
½ כוס חמוציות יבשות או צימוקים
2 כפות דבש
2 כפות יין מתוק
כפית תמצית וניל
קורט קינמון

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כף סוכר וכף דבש לקצף נוקשה ומשטחים בתבנית.
אופים בחום של 130 מעלות במשך 45 דקות, מכבים ומשאירים להתקרר בתנור.
ממיסים בסיר קטן חמאה וסוכר, ומבשלים כ-5 דקות עד ליצירת קרמל זהוב.
חותכים את התפוחים לקוביות ומבשלים בסיר עם יתרת המרכיבים כ-10 דקות.
מפזרים את תערובת התפוחים על תחתית המרנג ומגישים פושר או לאחר קירור.

מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר