לסוכרתיים: פס אגוזים וצימוקים

מרכיבים ל- 12 פרוסות:200 גרם אגוזי פקאן שבורים גס100 גרם אגוזי קשיו100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי200 גרם צימוקים אורגניים או אוכמניות מיובשות ללא סוכר7 כפות קמח אורז מלא/ קמח כוסמין מלא/ קמח מלא/ שקדים טחונים3 כפות סירופ אגבה או just like sugar2 ביצים אופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".מניחים את התערובת על נייר האפייה.אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.מוציאים והופכים את העוגה על נייר כסף.כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בנייר כסף ומקפיאים.מגישים את עוגה היישר מהמקפיא – ע"י פריסה לפרוסות דקות.מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

מרכיבים ל- 12 פרוסות:
200 גרם אגוזי פקאן שבורים גס
100 גרם אגוזי קשיו
100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי
200 גרם צימוקים אורגניים או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
7 כפות קמח אורז מלא/ קמח כוסמין מלא/ קמח מלא/ שקדים טחונים
3 כפות סירופ אגבה או just like sugar
2 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.
שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".
מניחים את התערובת על נייר האפייה.
אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
מוציאים והופכים את העוגה על נייר כסף.
כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בנייר כסף ומקפיאים.
מגישים את עוגה היישר מהמקפיא – ע"י פריסה לפרוסות דקות.

מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר