מרכיבים ל- 12 פרוסות:
200 גרם אגוזי פקאן שבורים גס
100 גרם אגוזי קשיו
100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי
200 גרם צימוקים אורגניים או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
7 כפות קמח אורז מלא/ קמח כוסמין מלא/ קמח מלא/ שקדים טחונים
3 כפות סירופ אגבה או just like sugar
2 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.
שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".
מניחים את התערובת על נייר האפייה.
אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
מוציאים והופכים את העוגה על נייר כסף.
כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בנייר כסף ומקפיאים.
מגישים את עוגה היישר מהמקפיא – ע"י פריסה לפרוסות דקות.
מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690