בראוניס עשירים בשוקולד

חומרים:130 גרם חמאה130 גרם שוקולד 170 גרם סוכר 3 ביצים 70 גרם קמח50 גרם אגוזים מלך או פקאן שבורים גס 50 גרם שוקו- צ'יפסתמצית וניל איכותיתמעט נס-קפה (אבקה או גרגירים)אופן ההכנה:טורפים את הביצים בקערה ומשאירים בצד.ממיסים בסיר על האש את החמאה והשוקולד.מוסיפים באיטיות את הסוכר לבלילה.כשהתערובת נוזלית ואחידה, זה הזמן לכבות את האש.נותנים לתערובת להתקרר דקה או שתיים.מוסיפים את הביצים, הקמח, תמצית הווניל ונס קפה (כמות הקפה היא לשיקולכם ולמידה בה אתם אוהבים את טעמו, אבל מומלץ להוסיף לפחות חצי כפית). מערבבים הכול היטב ושופכים פנימה גם את האגוזים הגרוסים ואת השוקו-צ'יפס. ניתן להוסיף לתערובת ליקר קפה, קקאו או תפוז, פתיתי שוקולד מריר או לבן, שקדים, צימוקים, שוקולד עדשים.למזוג את התערובת לתבנית עד למחצית הגובה,לאפות ב- 170 מעלות כ- 20 דקות עד לקבלת מראה זגוגי למעלה.להוציא מהתנור, לצנן ולחתוך.שף קונדיטורית צביה אברהם היא מרצה בקורס קונדיטוריה בבית הספר "תדמור"

חומרים:
130 גרם חמאה
130 גרם שוקולד
170 גרם סוכר
3 ביצים
70 גרם קמח
50 גרם אגוזים מלך או פקאן שבורים גס
50 גרם שוקו- צ'יפס
תמצית וניל איכותית
מעט נס-קפה (אבקה או גרגירים)

אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בקערה ומשאירים בצד.
ממיסים בסיר על האש את החמאה והשוקולד.
מוסיפים באיטיות את הסוכר לבלילה.
כשהתערובת נוזלית ואחידה, זה הזמן לכבות את האש.
נותנים לתערובת להתקרר דקה או שתיים.
מוסיפים את הביצים, הקמח, תמצית הווניל ונס קפה
(כמות הקפה היא לשיקולכם ולמידה בה אתם אוהבים את טעמו, אבל מומלץ להוסיף לפחות חצי כפית).
מערבבים הכול היטב ושופכים פנימה גם את האגוזים הגרוסים ואת השוקו-צ'יפס. 
ניתן להוסיף לתערובת ליקר קפה, קקאו או תפוז, פתיתי שוקולד מריר או לבן, שקדים, צימוקים, שוקולד עדשים.
למזוג את התערובת לתבנית עד למחצית הגובה,
לאפות ב- 170 מעלות כ- 20 דקות עד לקבלת מראה זגוגי למעלה.
להוציא מהתנור, לצנן ולחתוך.

שף קונדיטורית צביה אברהם היא מרצה בקורס קונדיטוריה בבית הספר "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר