פאי גויאבה ורודה

חומרים לתבנית פאי:לבצק:¼ 1 כוסות קמח 1/3 כוס סוכר 1 חלמון ¼ כוס מיץ תפוזים או חלב 1 שקית סוכר ווניל1 כפית קליפת לימון מגוררת קורט מלח 100 גר' מרגרינה למלית:כ- 8 גויאבות גדולות אופן ההכנה:בצק:להכניס את כל החומרים לקערת מערבל ולערבל כ-5 דקות במהירות איטית.ללוש את הבצק לכדור אחיד ולצנן במקרר לפני השימוש (לכסות כדי שלא יתייבש).לרדד לעלה דק ועגול בקוטר הגדול ב-10 ס"מ מקוטר התבנית, ולהניח בתבנית. לצבוט את קצה הבצק הצמוד לדופן ולדקור את כל הבצק במזלג.לאפות בתנור בחום גבוה כ-15 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר.מלית:לחתוך לחצי ארבע גויאבות ולרוקן מתוכן את הגרעינים.להעביר במעבד מזון לקבלת מלית עדינה אך לא עיסתית מדי.לצקת על הבצק ולשטח (להוסיף לפי הצורך).את שאר הגויאבות לחתוך לפרוסות דקות ולסדר על המלית בצורת פרח או כיד הדמיון.רצוי לצננן לפני ההגשה .

חומרים לתבנית פאי:
לבצק:
¼ 1 כוסות קמח
1/3 כוס סוכר
1 חלמון
¼ כוס מיץ תפוזים או חלב
1 שקית סוכר ווניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
100 גר' מרגרינה

למלית:
כ- 8 גויאבות גדולות

אופן ההכנה:
בצק:
להכניס את כל החומרים לקערת מערבל ולערבל כ-5 דקות במהירות איטית.
ללוש את הבצק לכדור אחיד ולצנן במקרר לפני השימוש (לכסות כדי שלא יתייבש).
לרדד לעלה דק ועגול בקוטר הגדול ב-10 ס"מ מקוטר התבנית, ולהניח בתבנית. לצבוט את קצה הבצק הצמוד לדופן ולדקור את כל הבצק במזלג.
לאפות בתנור בחום גבוה כ-15 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר.

מלית:
לחתוך לחצי ארבע גויאבות ולרוקן מתוכן את הגרעינים.
להעביר במעבד מזון לקבלת מלית עדינה אך לא עיסתית מדי.
לצקת על הבצק ולשטח (להוסיף לפי הצורך).
את שאר הגויאבות לחתוך לפרוסות דקות ולסדר על המלית בצורת פרח או כיד הדמיון.
רצוי לצננן לפני ההגשה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר