חומרים לתבנית 26 עגולה:
200 גר מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
קורט מלח
5 ביצים
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות לונגן מיובש
1 כף קליפת לימון מגורדת
4 כפות ברנדי
1/3 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
לערבב בקערה אחת את המרגרינה, הסוכר והמלח,
להוסיף לתערובת 4 חלמונים וביצה אחת שלמה ולבחוש היטב.
בקערה שניה לערבב את החומרים היבשים, הקמח, אבקת האפיה,
הלונגן וקליפת הלימון.
להוסיף לסרוגין תוך כדי בחישה את הברנדי, המיץ והחומרים היבשים
לקערה הראשונה.
לבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.
לצקת את הבצק לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כשעה.
המלצה:
את ארבעת החלבונים שנשארו מקציפים עם ¾ כוס סוכר
ומכינים נשיקות פריכות ומתוקות.