עוגת לונגן

חומרים לתבנית 26 עגולה:200 גר מרגרינה רכה 1 כוס סוכר קורט מלח 5 ביצים2.5 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 2 כוסות לונגן מיובש1 כף קליפת לימון מגורדת4 כפות ברנדי1/3 כוס מיץ תפוזיםאופן ההכנה:לערבב בקערה אחת את המרגרינה, הסוכר והמלח,להוסיף לתערובת 4 חלמונים וביצה אחת שלמה ולבחוש היטב.בקערה שניה לערבב את החומרים היבשים, הקמח, אבקת האפיה,הלונגן וקליפת הלימון.להוסיף לסרוגין תוך כדי בחישה את הברנדי, המיץ והחומרים היבשיםלקערה הראשונה.לבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.לצקת את הבצק לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כשעה.המלצה:את ארבעת החלבונים שנשארו מקציפים עם ¾ כוס סוכרומכינים נשיקות פריכות ומתוקות.

חומרים לתבנית 26 עגולה:
200 גר מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
קורט מלח
5 ביצים
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות לונגן מיובש
1 כף קליפת לימון מגורדת
4 כפות ברנדי
1/3 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:
לערבב בקערה אחת את המרגרינה, הסוכר והמלח,
להוסיף לתערובת 4 חלמונים וביצה אחת שלמה ולבחוש היטב.
בקערה שניה לערבב את החומרים היבשים, הקמח, אבקת האפיה,
הלונגן וקליפת הלימון.
להוסיף לסרוגין תוך כדי בחישה את הברנדי, המיץ והחומרים היבשים
לקערה הראשונה.
לבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.
לצקת את הבצק לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כשעה.

המלצה:
את ארבעת החלבונים שנשארו מקציפים עם ¾ כוס סוכר
ומכינים נשיקות פריכות ומתוקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר