עוגת גבינה ופסיפלורה

החומרים לבסיסאחת וחצי כוסות קמח100 גרם חמאת תנובה1 כוס סוכרהחומרים למלית2 גביעי גבינת תנובה 9 אחוז – סה"כ 500 גרם2 גביעי גבינת נפולאון בטעם טבעי1 כוס סוכר6 ביצים1 כוס קמח1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38 אחוז מסדרת "השף הלבן"גרידת לימון (מלימון אחד)לגיוון: 5 יחידות פסיפלורה טרייהאופן הכנהתבנית משומנת אטומה למים בקוטר 26 ס"מ1. שמים את כל החומרים לבסיס במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומעבדים לתערובת פירורית. מעבירים לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה. 2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לילה במקרר (מכוסה בניילון).3. מערבלים את כל חומרי המלית במערבל במהירות נמוכה מאוד כ-8 דקות. במידה שמגוונים עם פסיפלורה טרייה – מרוקנים את פנים הפרי ומכניסים למלית.4. יוצקים את תערובת המלית על הבסיס האפוי לאחר שהתקרר. 5. שמים את התבנית העגולה בתוך תבנית התנור. יוצקים לתבנית התנור 3 כוסות מים.6. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, כ-50 דקות.7. מקררים את העוגה במשך לילה.אפשרויות לציפוי העוגהפסיפלורה – מרוקנים את פנים הפסיפלורה ומבשלים בסיר 4 יחידות פסיפלורה עם 2 כפיות אבקת סוכר כ-10 דקות. מצננים ומצפים את העוגה.שוקולד לבן – מחממים בסיר שלושת רבעי כוס שמנת עמידה לקצפת 38 אחוז, עד לסף רתיחה. מורידם האש, מוסיפים 100 גרם חמאת תנובה ו-100 גרם שוקולד לבן.קיווי – פורסים קיווי ומעטרים את העוגה.

החומרים לבסיס
אחת וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאת תנובה
1 כוס סוכר

החומרים למלית
2 גביעי גבינת תנובה 9 אחוז – סה"כ 500 גרם
2 גביעי גבינת נפולאון בטעם טבעי
1 כוס סוכר
6 ביצים
1 כוס קמח
1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38 אחוז מסדרת "השף הלבן"
גרידת לימון (מלימון אחד)

לגיוון: 5 יחידות פסיפלורה טרייה

אופן הכנה
תבנית משומנת אטומה למים בקוטר 26 ס"מ

1. שמים את כל החומרים לבסיס במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומעבדים לתערובת פירורית. מעבירים לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לילה במקרר (מכוסה בניילון).

3. מערבלים את כל חומרי המלית במערבל במהירות נמוכה מאוד כ-8 דקות. במידה שמגוונים עם פסיפלורה טרייה – מרוקנים את פנים הפרי ומכניסים למלית.

4. יוצקים את תערובת המלית על הבסיס האפוי לאחר שהתקרר.

5. שמים את התבנית העגולה בתוך תבנית התנור. יוצקים לתבנית התנור 3 כוסות מים.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, כ-50 דקות.

7. מקררים את העוגה במשך לילה.

אפשרויות לציפוי העוגה
פסיפלורה – מרוקנים את פנים הפסיפלורה ומבשלים בסיר 4 יחידות פסיפלורה עם 2 כפיות אבקת סוכר כ-10 דקות. מצננים ומצפים את העוגה.

שוקולד לבן – מחממים בסיר שלושת רבעי כוס שמנת עמידה לקצפת 38 אחוז, עד לסף רתיחה. מורידם האש, מוסיפים 100 גרם חמאת תנובה ו-100 גרם שוקולד לבן.

קיווי – פורסים קיווי ומעטרים את העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר